کد خبر:۷۸۷۱۴۰
ذاکری در آیین افتتاح مرکز نوآوری بانوان:

کمبود فضا روند ورود شرکت‌ها به مراکز رشد را کند کرده است / تلاش دانشگاه علم و صنعت برای جامع محوری

رئیس دانشگاه علم و صنعت گفت: با وجود اینکه مرکز رشد این دانشگاه از سال گذشته راه اندازی شده، اما به دلیل کمبود فضا روند ورود شرکت‌های دانش بنیان به این بخش کند است.

کمبود فضا روند ورود شرکت‌ها به مراکز رشد را کند کرده است / دانشگاه علم و صنعت برای جامع محوری تلاش می‌کند

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، جبارعلی ذاکری، رئیس دانشگاه علم و صنعت در مراسم آئین افتتاح اولین مرکز نوآوری بانوان (مانا) با اشاره به اینکه در حوزه نوآوری به بحث بانوان کمتر پرداخته شده است، اظهار کرد: برای تکمیل اکوسیستم تجاری سازی در دانشگاه که از وظایف اصلی دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم به حساب می‌آید، باید در این دانشگاه‌ها مراکز فناوری و رشد ایجاد شود. از سال گذشته تصمیم گرفتیم در کنار راه اندازی مرکز رشد دانشگاه بخش‌های مختلف فناوری و نوآوری را راه اندازی کنیم.

ذاکری ادامه داد: در حال حاضر در مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت ۵۰ شرکت مشغول به کار هستند و به دلیل کمبود فضا روند ورود شرکت‌ها کند شده است و تلاش می‌کنیم تا پایان امسال با اختصاص فضای مناسب این رقم را افزایش دهیم.

 رئیس دانشگاه علم و صنعتافزود: در برنامه راهبردی دانشگاه پیش بینی شده تا بخش‌های مختلف فناوری شکل بگیرد و پس از افتتاح اولین مرکز رشد در دی ماه سال گذشته شاهد یک پویایی بین دانشجویان هستیم و این یعنی امید در بین جوانان ایجاد شده است.  
 
وی گفت: دانشگاه علم و صنعت در بین دانشگاه‌های صنعتی کشور جزو ۵ رتبه اول است و در برخی فعالیت‌های دانشگاهی نیز در جهان رتبه‌های خوبی را کسب کرده ایم.

ذاکری با بیان اینکه در حال حاضر در بخش حمل و نقل هوشمند و مرکز ماهواره‌ای برنامه‌های کوتاه مدت و بلند مدت خوبی وجود دارد، اظهار داشت: پرداختن به این دو مسئله از قله‌های اصلی این دانشگاه به حساب می‌آید، در واقع این فعالیت‌ها مقدمه‌ای است برای تجاری سازی و البته تلاش می‌کنیم که در آینده یک دانشگاه جامع محور و ارزش آفرین باشیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار