آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۳۳۷۸
در افتتاحیه دفاتر صندوق‌های پژوهش و فناوری مطرح شد

وحدت: برخی واحدهای صندوق پژوهش و فناوری توبیخ یا لغو مجوز شده‌اند

رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: اعتبارسنجی، لغو مجوز یا توبیخ برخی واحد‌های صندوق‌های پژوهش و فناوری در راستای حمایت از صندوق‌هایی است که عملکرد خوبی داشته اند.
وحدت: برخی واحدهای صندوق پژوهش و فناوری توبیخ یا لغو مجوز شده‌اند
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، علی وحدت، رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی در مراسم افتتاح دفاتر صندوق‌های پژوهش و فناوری سراسر کشور اظهار کرد: یکی از مهمترین اقداماتی که در کارگروه صندوق‌های پژوهش و فناوری انجام شد، اصلاح اساسنامه بود و این اصلاح با هدف ارتقای جایگاه صندوق‌های پژوهش و فناوری صورت گرفت.

وحدت ادامه داد: در گذشته شاهد عدم استقبال بخش خصوصی در این حوزه بودیم، اما با تغییر اساسنامه این استقبال رشد بیشتری یافته البته در کنار آن به اعتبار سنجی، لغو مجوز یا توبیخ برخی واحد‌ها در راستای حمایت از صندوق‌هایی که عملکرد خوبی داشتند انجام شده است. تاکید ویژه‌ای بر تفکیک جایگاه دبیرخانه از صندوق نوآوری داریم البته این نزدیکی فرصت مناسبی بود تا هر دو مجموعه با همکاری موفق عملکرد مناسبی داشته باشند، اما لازم است برای هر کدام یک شخصیت حقوقی جدا در نظر گرفته شود.

رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی بیان کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی، صندوق‌های پژوهش و فناوری را شریک‌های استراتژیک خود می‌داند، زیرا این صندوق‌ها یک بخش غیردولتی چابک هستند و صندوق نوآوری با این نگاه با آن‌ها همکاری بیشتری می‌کند در کنار این استقلال این صندوق‌ها نیز حفظ شده است.

وی گفت: امیدوارم اعضای صندوق‌های پژوهش و فناوری به ما اعتماد کنند و برنامه‌های توانمندسازی که جزئی از توسعه صندوق‌ها به شمار می‌رود، به خوبی برگزار شود.

وحدت تاکید کرد: دبیرخانه کار‌های مختلفی انجام می‌دهد، اما لازم است صندوق‌ها با کارگروه همکاری بیشتری داشته باشند، زیرا نماینده‌هایی از وزارت خانه‌ها و بانک مرکزی در این کارگروه حضور دارند، اما متاسفانه بسیاری از مدیران صندوق‌های پژوهش آن‌ها را ندیده و ملاقاتی نداشته اند و لازم است حتما با پیگیری‌های مستمر چالش‌های موجود را مطرح و حل کنند.

رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی خاطر نشان کرد: صندوق‌های پژوهش و فناوری باید به گونه‌ای در صندوق نوآوری و شکوفایی فعالیت کنند که بخشی از آن شوند و دیگر امکان جدا شدن آن‌ها از مجموعه نباشد.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار