کد خبر:۷۹۷۴۲۶
لله‌گانی مطرح کرد

۵ فعالیت انجمن‌های علمی دانشجویی به دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ شد

مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت از ابلاغ پنج عرصه فعالیت انجمن‌های علمی دانشجویی به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خبر داد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، امیر لله‌گانی مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت گفت: عرصه‌های فعالیت انجمن‌های علمی دانشجویی با امید به رفع ابهام و تسهیل شکل‌گیری اجماع ذهنی در خصوص فعالیت انجمن‌های علمی احصاء شده است.

وی افزود: این پنج عرصه عبارتند از «آموزش، ترویج و ساده‌سازی علم»، «مهارت‌افزایی و توانمندسازی»، «نوآوری، کارآفرینی، تجاری‌سازی و توسعه استارت‌آپ‌های سلامت»، «علمی و پژوهشی» و «ارتباطات و مشارکت‌های اجتماعی».

مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت اظهار داشت: انجمن‌های علمی دانشجویی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور نهادی نوپا هستند و به همین واسطه اجماع ذهنی در خصوص عرصه‌های فعالیت آن‌ها شکل نگرفته و وجود ندارد. برخی ابهامات و عدم وجود این اجماع ذهنی کار را برای فعالان این نهاد دانشجویی دشوار کرده است.

وی افزود: اداره کل فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصمیم گرفت با مشورت صاحب نظران این حوزه، «عرصه‌های فعالیت انجمن‌های علمی دانشجویی» را احصاء کرده و به دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ کند تا با رفع ابهام و تسهیل شکل‌گیری اجماع ذهنی در این موضوع، راه را برای فعالان این حوزه تسهیل و تسریع کند.

لله گانی، انجمن‌های علمی دانشجویی را حلقه واسط میان دانشگاه و جامعه دانست و عنوان کرد: دانشجویان و به خصوص فعالان انجمن‌های علمی دانشجویی حلقه واسط میان دانشگاه و جامعه (مردم) هستند؛ شور و نشاط جوانی در کنار دانش تخصصی، این فرصت را به آن‌ها می‌دهد تا از طرق مختلف به میان مردم بروند و به واسطه اجرای فعالیت‌های آموزشی و ترویجی، «فرهنگ سلامت» جامعه را ارتقاء دهند. به طور حتم به تبع این ارتقاء، از بسیاری مشکلات، بیماری‌ها و هزینه‌های گزاف در حوزه سلامت پیشگیری خواهد شد.

وی در توضیح عرصه «مهارت‌افزایی و توانمندسازی» افزود: به اتکای دانش قدیمی و آنچه صرفاً از نظام آموزش رسمی دریافت می‌کنیم، نمی‌توانیم به استقبال آینده برویم. این برای دانشجویان ناگزیر است که از طریق فعالیت در نهاد‌های دانشجویی (به طور خاص انجمن‌های علمی دانشجویی) و تدوین یک «برنامه توسعه فردی»، درصدد مهارت افزایی و توانمندسازی خود باشند.

مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت، حوزه سلامت و فناوری‌های نوین را در همه جای دنیا در هم تنیده دانست و در تشریح عرصه «نوآوری، کارآفرینی، تجاری‌سازی و توسعه استارت‌آپ‌های سلامت»، بیان کرد: دانشجویان فعال در انجمن‌های علمی دانشجویی به واسطه نیروی جوانی، مجهز بودن به دانش سلامت و روحیه خطرپذیری، در صورت آشنایی با افق‌های پیش روی آنان در این عرصه، فرصت‌های بی‌شماری را کشف خواهند کرد.

وی یادآور شد: ماحصل بهره‌مندی نسل جوان از این فرصت‌های تازه، علاوه بر ایجاد تحولات عظیم در آینده شغلی ایشان، کمک شایانی به نظام سلامت کشور خواهد کرد و باعث پویایی و چابکی این عرصه خواهد شد.

لله گانی درباره عرصه «علمی و پژوهشی» فعالیت انجمن‌های علمی دانشجویی افزود: این عرصه بیشترین قرابت را با رسالت اصلی دانشگاه در زمینه آموزش، پژوهش و تربیت نیروی انسانی متخصص دارد. اما انتظار ما این است که دانشجویان در این عرصه پیشتازتر از دانشگاه باشند و با رویکرد آینده پژوهانه و با تاکید بر علوم میان رشته‌ای حوزه سلامت، در مرز‌های روز دانش پزشکی جهان پیشروی کنند.

وی درباره عرصه «ارتباطات و مشارکت‌های اجتماعی»، هدف از جانمایی انجمن‌های علمی دانشجویی در معاونت فرهنگی و دانشجویی را تربیت نیروی انسانی متخصص با مهارت‌هایی در ابعاد گوناگون معرفی و خاطر نشان کرد: گرفتن ارتباط و جلب مشارکت دیگران برای دستیابی به اهداف بزرگتر از طریق هم‌افزایی ناشی از جمع نیرو‌های متخصص، مهارتی است که دانشجویان باید در زمینه آن، تمرین کرده و کسب تجربه کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار