مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی گفت: انتقال ایده، خلق نوآوری و گردش اطلاعات موجب بارور شدن شبکه آزمایشگاهی و رشد و تعالی آنها میشود.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، رضا اسدی فرد مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری با اشاره به مدل فعالیت شبکه آزمایشگاهی، گفت: شبکه یک سازمان سلسله مراتبی نیست بلکه هرکدام از اعضا به عنوان مرکز میتوانند حضور و ارتباطاتی فعال در این عرصه داشته باشند.
«اگر بتوانیم همه توانمندیهای آزمایشگاهی کشور را در یک مجموعه کنار یکدیگر جمع کنیم به صورت بهینه تری از این امکانات بهره خواهیم برد» این موضوعی است که مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری به آن اشاره کرده است.
وی، شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را یک موجود زنده و پویایی تصور میکند که به نوآوری و رشد نیاز دارد. به گفته وی، این مجموعه همیشه آماده دریافت و اجرای ایدههای نوین است.
اسدیفرد، اطلاع از تجربههای دیگران را که منجر به انتقال ایده و خلق نوآوری و این گردش اطلاعات میشود را باعث بارور شدن شبکه آزمایشگاهی و رشد و تعالی آنها میداند و بر افزایش اصولی و علمی جمعیت این شبکه تاکید دارد.
بر باور مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، اگر میخواهیم در حوزه اقتصاد مبتنی بر دانش فعالیت کرده و از خدمات آزمایشگاهی ارزش افزوده ایجاد کنیم باید پژوهشگران، دانشجویان و اساتید به توان کلی آزمایشگاههای کشور در بخشهای خصوصی و دولتی آگاهی داشته باشند.