کد خبر:۷۹۹۵۳۷
صالحی عمران:

۶۰ درصد فارغ التحصیلان دانشگاه فنی حرفه‌ای وارد بازار کار شدند / ۲۰۰ میلیارد تومان کمبود بودجه در حوزه تغذیه داریم

رئیس دانشگاه فنی حرفه‌ای گفت: دانشگاه فنی حرفه‌ای در حال حاضر با ۲۰۰ میلیارد تومان کمبود بودجه در حوزه تغذیه مواجه است.

دانشگاه فنی حرفه‌ای با ۲۰۰ میلیارد تومان کمبود بودجه در حوزه تغذیه مواجه است / بیش از ۶۰ درصد دانشجویان وارد بازار کار می‌شوند

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، صالحی عمران، رئیس دانشگاه فنی حرفه‌ای در نشست بررسی مسائل و مشکلات دانشجویی و فرهنگی این دانشگاه که امروز برگزار شد، گفت: مطابق برنامه ششم توسعه باید ۳۰ درصد جمعیت دانشجویی دانشگاه‌ها آموزش‌های فنی حرفه‌ای را فرا بگیرند و مهارت محور شوند دانشگاه فنی حرفه‌ای به عنوان یکی از بزرگترین دانشگاه‌های کشور قلمداد می‌شود که حدود ۱۷۰ تا ۲۰۰ هزار دانشجو دارد.

وی افزود: ۱۷۶ آموزشکده و دانشکده مستقیما زیرنظر این دانشگاه اداره می‌شود که ۵۲ دانشکده ویژه دختران و مابقی دانشگاه ویژه پسران است. در سال ۹۷ پذیرش دانشجو نداشتیم، اما امسال ۴۵ هزار پذیرش در کارشناسی ناپیوسته و ۱۳۰ هزار در دوره کاردانی داشتیم که ۱۹۰ هزار نفر وارد دانشگاه فنی حرفه‌ای شدند.

رئیس دانشگاه فنی حرفه‌ای با اشاره به تغییر سرفصل‌های دروس این دانشگاه گفت: سال گذشته تغییر سرفصل‌ها را آغاز کردیم و در حال حاضر ۲۲۰۰ کارگاه و آزمایشگاه در اختیار این دانشگاه است و میزان حضور دانشجویان در خوابگاه‌های فنی حرفه‌ای نسبت به سایر دانشگاه‌ها بیشتر است. در آموزش‌ها و توانایی‌های مهارتی این دانشگاه قابل مقایسه با سایر دانشگاه‌ها نیست و در حال حاضر ۹۳ دوره کاردانی و ۶۰ دوره کارشناسی در این دانشگاه ارائه می‌شود.

صالحی عمران با اشاره به ورود دانشجویان فنی حرفه‌ای به بازار کار پس از تحصیل گفت: براساس آمار ۶۷ درصد دانشجویان پسر و ۶۰ درصد دانشجویان دختر این دانشگاه پس از فراغت از تحصیل وارد بازار کار شدند. عمدتا دانشجویان ما از طبقات متوسط به پایین جامعه هستند.

وی با اشاره به راه اندازی مراکز نوآوری در این دانشگاه گفت: ۲۷ مجوز مرکز نوآوری را دریافت کردیم که هفته قبل اولین مرکز افتتاح شد. دانشگاه فنی حرفه‌ای در مسائل بودجه دچار مشکل است و با بررسی‌هایی که انجام دادیم حدود ۲۰۰ میلیارد تومان کمبود بودجه در حوزه تغذیه نسبت به سایر دانشگاه‌ها داریم و سلف‌های دانشجویی این دانشگاه ۱۱۰ میلیارد تومان هزینه دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ آبان ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۳
با تشکر از جناب آقای پروفسور صالحی عمران
باید به عرض برسانیم که رئیس فعلی دانشگاه فنی و حرفه ای حقیقتا فرد لایق و صاحب دانش و تجربه ای هستند.
بی تردید دانشگاه فنی و حرفه ای می تواند بسیاری از مشکلات حوزه ی صنعت و خدمات را در کشور حل کند.
این امر نیز بی شک نیازمند حمایت های مختلف از این دانشگاه می باشد.
این حمایت ها نیز، هم در زمینه ی تبلیغات رسانه ای در اخبار و سریال های تلویزیونی، و هم از نظر تامین تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی و نیازهای اولیه ی دانشجویان، کارکنان و اساتید این دانشگاه می بایست صورت پذیرد.
به نظر می رسد حلقه ی مفقوده ای که تاکنون توجه زیادی به آن نداشته ایم، توجه ویژه به آموزش های فنی و حرفه ای ، از دوران هنرستان و نهایتا در دانشگاه فنی و حرفه ای بوده است.
با آرزوی توفیق برای کلیه ی عزیزان
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار