کد خبر:۸۰۴۳۵۶
گزارش |

در اردوی تشکیلاتی بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی چه گذشت؟ / از بررسی تحولات منطقه تا نقد شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه

اردوی تشکیلاتی بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی با برگزاری کلاس‌هایی با موضوعات متنوع و با حضور اساتید مختلف برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد حسین صفار هرندی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در اردوی تشکیلاتی بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی که در اردوگاه سید الشهدا (ع) آبعلی برگزار شد، گفت: مهندسی فرهنگی فرآیند تبدیل وضع بد فرهنگی امروز به وضع خوب فرهنگی است و تاکید رهبر معظم انقلاب نیز بر مسئله مهندسی فرهنگی است.
 
در اردوی تشکیلاتی بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی چه گذشت؟

وی با بیان اینکه ما برای فرهنگ عمومی کار ویژه‌ای نکردیم، با این وجود نباید کار فرهنگی را به پوستر و برد محدود کنیم، افزود: باید ایجاد کارگروه‌های تخصصی را باید در دستور کار قرار دهیم.

صفار هرندی با تاکید بر اینکه باید ایجاد کارگروه‌های تخصصی را در دستور کار قرار دهیم، افزود: رسانه، ادبیات داستانی، فعالیت‌های ادویی، هنر به عنوان مثال تئاتر از شاخه‌های کارگروه‌های تخصصی هستند که باید تشکیل و تقویت شوند.

وی با بیان اینکه ایجاد گفتمان فرهنگی از مباحث مهمی است که نیاز به افرادی با عقبه قوی فرهنگی دارد، افزود: از جمله کار‌هایی که باعث ایجاد ظرفیت فرهنگی می شود، مطالعه است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت با اشاره به اینکه گفتمان سازی در جامعه ما تولید نمی شود، تصریح کرد: عدم منطق و عدم انجام کار‌های نظری را می توان از دلایل تولید نشدن گفتمان سازی در جامعه نام برد.

صفار هرندی با بیان اینکه عدالت خواهی از مباحثی است که دانشجویان باید آن را پیگیری کنند، افزود: عدالت خواهی اگر همراه با عقلانیت، معنویت، تواضع و حرمت نگه داشتن نباشد باعث ایجاد خارجی گری می‌شود.

همچنین بذرپاش، نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی نیز در این دوره تشکیلاتی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی ایران دو قطبیت جهان را فرو شکست و خود به عنوان جبهه مستقل در عرصه جهانی حاضر شد، گفت: پس از فروپاشی کمونیسم، دوباره دو قطبیت در عرصه جهانی حاکم شد و جمهوری اسلامی در جبهه‌ای مقابل لیبرالیسم قرار گرفت؛ بنابراین ما باید قدردان این در گرانبها باشیم.
 
در اردوی تشکیلاتی بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی چه گذشت؟

وی با تاکید بر اینکه جوانان انقلابی باید وضعیت انقلاب اسلامی در قطب بندی با لیبرالیسم را به گوش عموم مردم برسانند، اضافه کرد: جوانان انقلاب اسلامی وظیفه دارند که در مقابل ناملایماتی ها، مهارت‌های حل مسئله و عملکرد راهبردی بیاموزند و به رهبران حل مسئله تبدیل شوند.

بذرپاش قدرت حل مسئله را اساسی‌ترین تفاوت نیروی جوان و سالخورده دانست و بیان کرد: برجام، FATF، اینستکس و سایر معاهدات بین المللی از سال‌های ۹۲ تا ۹۸ بخش خصوصی ایران را در انتظار نگه داشته اند.

نماینده سابق مردم تهران در مجلس خطاب به رئیس جمهور گفت: آقای روحانی شما روحانی هستید و درس دین خوانده اید و اخلاص و تواضع نیز از مشخص‌های درس دین است. با این وجود چرا تواضع به خرج نمیدهید و از تجربیات و آزمون‌ها در مسائل اقتصادی، درس نمیگیرید و نسبت به آن‌ها بی تفاوت هستید؟

بذرپاش با بیان اینکه اگر به جای زیاده روی در تعامل با اروپائی‌ها و آمریکائی‌ها، ذره‌ای به معاهدات منطقه‌ای با کشور‌های همسایه اهتمام ورزیده بودیم، الان وضعیت اینگونه نبود، اظهار کرد: بلای اقتصاد ما، نقدینگی است به گونه‌ای که این نقدینگی تمامی عرصه‌های تجارت ما را تحت شعاع قرار داده است.

طحان نظیف، عضوحقوقدان شورای نگبهان نیز استقلال نهاد ناظر از مجری، بی طرفی نهاد ناظر، نظارت بر مبنای قانون، نظارت حرفه‌ای و تخصصی بر انتخابات و نظارت بر تمام فرآیند‌های انتخابات را به عنوان ۵ اصلی که نهاد ناظر باید مراعات کند نام برد و افزود: ممکن است قانون نقایصی داشته باشد همانطور که دارد، اما در مقام عمل ناظر باید به آن قانون عمل کند و قانون مبنای نظارت باشد.
 
در اردوی تشکیلاتی بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی چه گذشت؟

وی با بیان اینکه در کشور شورای نگهبان نهاد ناظر است، افزود: نظارت استصوابی به این معناست که اگر خلافی دیده شد بتوان جلوی آن خلاف را گرفت و صرفا خبر دادن به مرجع خاصی نباشد.

طحان با تاکید بر اینکه نظارت برای اینکه به هدف خود برسد باید استصوابی باشد، تصریح کرد: اینکه این نوع نظارت را به نهادی که کارش نظارت نیست واگذار کنیم درست نیست.

عضو حقوقدان شورای نگهبان با بیان اینکه نظارت از لحاظ ضمانت اجرایی شدن به دو نوع استصوابی و اسطلاعی تقسیم میشود، اضافه کرد: نظارت شورای نگهبان باید استصوابی باشد تا ضمانت اجرایی داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات اساسی ما در انتخابات، قانون انتخابات است که بازنگری در آن نیاز به مطالبه‌گری دارد، بیان کرد: اصل نظارت شوری نگهبان، اصل بر احراز صلاحیت افراد است نه برائت.

عضو حقوقدان شورای نگهبان خطاب به دانشجویان گفت: اگر شورای نگهبان کار مثبتی انجام می‌دهد از آن دفاع کنید، اما اگر پا کج گذاشتیم، مطالبه کنید. در هر حال حق دانشجویان است که از اعضای شورای نگهبان پیگیری کنند و اعمال این شورای را رصد کنند.

طحان نظیف با اشاره به اینکه شورای نگهبان در موضوع نظارت بر انتخابات حلقه‌ آخر است؛ چرا که قبل از شورای نگهبان تعداد دیگری از مراجع تائید صلاحیت افراد را انجام می‌دهند، افزود: بعضا در مورد برخی افراد مسائلی وجود دارد که این مسائل برای شورا روشن نیست در اینصورت شورای نگهبان رای به این می‌دهند که صلاحیت فرد احراز نشده است.

همچنین مهدی محمدی از تحلیلگر مسائل سیاسی نیز با بیان اینکه جامعه‌ ایران به دلیل اتفاقات سال ۸۸ حدودا یک دهه است که به شدت دو قطبی است، گفت: تاکید رهبر معظم انقلاب بر از بین بردن این دو قطبی است.
 
در اردوی تشکیلاتی بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی چه گذشت؟

وی با اشاره به اینکه طبقه بندی رایج فرهنگی و اجتماعی در حال دگرگونی است و جامعه ایران به سمت بی‌طبقگی پیش میرود، تصریح کرد: این بی طبقگی در انتخالات سال ۹۴ خود را نشان داد. به گونه‌ای که در این انتخابات مشارکت طبقه پایین بسیار کم شد و طبقات مرفه مشارکت بیشتری داشتند.

به گفته محمدی دوقطبی‌هایی مثل جنگ و صلح، تعامل و تقابل و آزادی و محدودیت ممکن است بر انتخابات مجلس اثر بگذارد.

برگزاری نشست‌های متنوع با موضوع اصول تشکیلاتی، بررسی تحولات منطقه، سواد رسانه ای، جنگ روانی، عدالت اجتماعی، اکران مستند “پرونده ناتمام” با حضور کارگردان مستند و نقد شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور با حضور جمعی از اساتید و صاحبنظران از دیگر بخش‌های اردوی تشکیلاتی بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار