کد خبر:۸۰۵۱۳۷
برای سومین سال پیاپی؛

سلسله کارگاه‌های رسم انتخاب ۹۸ در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود

رئیس جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر از برگزاری سلسله کارگاه‌های رسم انتخاب ۹۸ برای سومین سال پیاپی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجوِ، به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، مهدی ورسه‌ای از برگزاری سلسله کارگاه‌های رسم انتخاب ۹۸ برای سومین سال پیاپی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر خبر داد.

رئیس جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر با اعلام این خبر گفت: کارگاه‌های رسم انتخاب از سلسله جلسات طرح هماهنگ امید وصل، به همت کانون مهرزندگی سازمان دانشجویان این واحد و با همکاری اداره کل فرهنگی دانشگاه صنعتی امیرکبیر و سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور می‌باشد باشد که توسط حجت الاسلام محمد برمایی از کارشناسان برجسته حوزه خانواده در صدا و سیما در ۵ جلسه ارائه می‌گردد و در سال‌های گذشته نیز استقبال پرشور دانشجویان را به همراه داشت.

مهدی ورسه‌ای با اشاره به مطالب مطرح شده در این کارگاه‌ها افزود: در این کارگاه‌ها دوران آشنایی و چالش‌های پیرامون نظریات آشنایی و نقش خانواده در آن، دوران انتخاب و ملاک‌های انتخاب همسر، نقش شباهت‌ها و تفاوت‌ها و تناسب‌ها در ازدواج، خواستگاری و مراحل مترتب بر آن و دوران نامزدی به طور مبسوط در ۴ جلسه توسط حجت الاسلام برمایی ارائه خواهد می‌شود و در جلسه پنجم نیز از والدین دانشجویان دعوت می‌شود تا برخی موارد چالشی مرتبط با فرآیند ازدواج با حضور آن‌ها طرح و بررسی گردد.

ورسه‌ای در پایان خاطر نشان کرد: این کارگاه‌ها در سال ۹۸ در روز‌های دوشنبه ۲۰ آبان ماه، دوشنبه ۴ آذر، دوشنبه ۱۱ آذر، سه شنبه ۱۲ آذر و دوشنبه ۲ دی ماه در سالن آمفی تئاتر مولانا دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود و با تمهیدات به عمل آمده، ثبت نام در این کارگاه‌ها صرفا برای دانشجویان کلیه دانشگاه‌های تهران رایگان می‌باشد.

گفتنی است، علاقمندان جهت ثبت نام در این کارگاه‌ها می‌توانند به کانال سازمان دانشجویان امیرکبیر به آدرس @jd_aut مراجعه نمایند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار