آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۹۵۱۵
نشست تشکل‌های دانشجویی با وزیر علوم | ۴

دستیار: دیپلماسی علمی با پولی شدن آموزش و کاهش سهمیه دکتری محقق نمی‌شود

دبیر سیاسی انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل گفت: تقویت دیپلماسی علمی با پولی شدن آموزش، کاهش سهمیه دکتری، وابستگی به بودجه نفتی و یا ابهام در تخصیص پژوهش به افراد خاص محقق نمی‌شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دستیار دبیر سیاسی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل در نشست نمایندگان اتحادیه و تشکل‌های دانشجویی با وزیر علوم، گفت: معتقدم در آستانه روز دانشجو اینگونه جلسات نمایشی هستند، چون اگر اینگونه نبود در تدوین شیوه نامه انضباطی که یکی از مهمترین اتفاقات سال بوده از ظرفیت دانشجویان، تشکل‌های دانشجویی و شورا‌های صنفی استفاده می‌شد و این حداقل کاری بود که وزارت علوم می‌توانست در تدوین این شیوه نامه انجام دهد.

وی ضمن انتقاد از نوع رسانه‌ای شدن شیوه نامه انضباطی و دعوا‌هایی که با شورای عالی انقلاب فرهنگی در تهیه این شیوه نامه صورت گرفت، افزود: ورود معاون حقوقی ریاست جمهوری به شیوه نامه انضباطی بیانگر انفعال وزارت علوم و زیر سوال بردن استقلال دانشگاه است.

دبیر سیاسی اتحادیه انجم‌های اسلامی دانشجویان مستقل با اشاره به اینکه ما وزرایی همچون زنگنه و یا آخوندی وزیر سابق راه و شهرسازی را جزو وزرای بدخیم این دولت می‌دانیم و این را نیز همواره با صراحت گفته ایم، گفت: ما وزیر علوم را جزو وزرای منفعل دولت می‌دانیم با این وجود دوست نداریم که او جزو وزرای بدخیم قرار بگیرد.

دستیار به ظهور و بروز تشکل‌های یک بار مصرف و تشکل‌های دولت ساخته اشاره کرد و افزود: این تشکل‌ها هر کاری که دوست دارند اعم از صدور بیانیه و برگزاری نشست و جلسات متعدد را در سطح دانشگاه دنبال می‌کنند و در بیانیه‌های خود نیز از ضد انقلاب حمایت می‌کنند و اصل حکومت اسلامی را زیر سوال می‌برند با این وجود وزیر علوم یا باید موضع خود را رسما نسبت به این تشکل‌ها اعلام کند و یا جلوی فعالیت افرادی را که تریبون ضد انقلاب می‌شوند را بگیرد.

وی با بیان اینکه التزام به ولایت فقیه و التزام به قانون در آیین نامه و اساسنامه‌ها قید شده و با این وجود دوست داریم که وزیر علوم نسبت به برخی از مسائل موضع بگیرد، تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب علنا چندین بار در مورد جنبش بدخواه علمی در دانشگاه‌ها و اینکه ایین جریان نمی‌خواهد دانشجویان و دانشگاه‌ها به باور ملی برسند صحبت کرده اند؛ بنابراین حرف ما با وزیر علوم این است که اگر شما مثال‌ها در این رابطه را نمی‌دانید تا بنده همین الان به موارد مختلفی اشاره کنم.

دبیر سیاسی اتحادیه انجم‌های اسلامی دانشجویان مستقل گفت: چرا در یکی از دانشکده‌های دانشگاه شریف این همه خودکشی وجود دارد، چرا آن همه مهاجرت از یک دانشگاه خاص بعد از دیدار با برخی اساتید شکل می‌گیرد و چرا باید استادی که قصد داشته به اسرائیل برود و در یک برنامه علمی مسئولیت بگیرد با پادرمیانی وزارت علوم بخشیده می‌شود و چرا در حال حاضر نیز این استاد باید بتواند هر صحبتی را که دوست داشته باشد علیه جمهوری اسلامی به زبان بیاورد. در هر حال این انصاف نیست که نان جمهوری اسلامی را بخوریم و اینطور خیانت کنیم و بعد وزارت علوم سکوت کند؛ البته ما به هیچ وجه نمی‌گوییم که وزیر علوم با این جریانات همدل، همراه و همفکر است، اما باید با این جریان بدخواه که آسیب‌هایی فراوانی زده برخورد شود.

وی با اشاره به گسترش آسیب‌های اجتماعی در سطح دانشگاه‌ها بیان کرد: امروز استعمال دخانیات در سطح دانشگاه‌ها وحشتناک است تا دانشجویان که دانشجویان به طور علنی سیگار می‌کشند در هر حال امروز فضای امید و نشاط در سطح دانشگاه‌ها وجود ندارد با ین وجود توصیه بنده به وزیر علوم این است که حداقل با یک دیدار سطح خوابگاه‌های دانشجویی را از نزدیک ببینید.

دستیار تصریح کرد: قطعا تقویت دیپلماسی علمی که مورد تاکید وزیر علوم است با پولی شدن آموزش، کاهش سهمیه دکترا، وابستگی به بودجه نفتی، عدم نظارت بر محتوای علمی کلاس ها، انفعال حقوقی در پیگیری بازداشت دکتر سلیمانی توسط آمریکا و یا ابهام در تخصیص پژوهش به افراد خاص محقق نمی‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار