به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سردار جعفری مسئول قرارگاه فرهنگی خاتم با حضور در مراسم هشتمین سالروز شهادت شهید احمدیروشن دانشمند هستهای کشورمان در دانشگاه شریف گفت: شهید احمدی روشن نمونه بارز یک جوان مومن انقلابی است که امروز همه امیدها به حرکت این جوانهای مومن و انقلابی بسته شده است. در راس امیدواران به حرکت جوانهای انقلابی رهبری چشم امید به حرکت این جوانان بسته اند، جوانانی که بن بست شکن بوده اند و در پیروزی انقلاب و دفاع مقدس و در راه امنیت و امر به معروف و نهی از منکر و... همیشه پیشرو بوده اند. خیل عظیمی از جوانان برومند کشور ما را تشکیل میدهند.
وی در ادامه با اشاره به فرمایشات رهبری درباره جوانان در دیدار با نیروهای بسیج امسال گفت:زهبری در این باره گفتند، (تکیه گاه بنده روی جوانهاست و میبینید که غالبا دلبسته جوانان برای آینده هستم. سوال رهبری این است که آن جوانی که میتواند پیشگام حرکت عظیم انقلاب اسلامی به سمت تمدن نوین اسلامی باشد کدام است؟ بنیه معنوی اینجا معنا پیدا میکند. جوانی که با انگیزه و ایمان و خرد است و قدردان توان خویش است. اهل کار و ابتکار است و توکل به خدا و اعتماد به نفس دارد درست نقطه مقاب لآنچه که دشمن درباره جوانان ما میخواهد) این نمونه جوانان مومن و انقلابی به قول امام فتح الفتوح انقلاب اسلامی هستند.
سردار محمدعلی جعفری ادامه داد: امروز خدا را شکر میکنیم که کشور ما و به برکت انقلاب اسلامی کشورهای همسایه ما دارای جوانان مومن انقلابی است که پیرو حرکت انقلاب اسلامی هستند و در مسیر پیشرفت پیش گام برمیدارند.
مسئول قرارگاه خاتم با بیان اینکه بیانیه گام دوم در رابطه با جوانان نوشته شده است گفت: در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی نیز میبینیم که رهبری به نیروی جوانی تکیه میکند. شهید احمدی روسن ۷.۸سال قبل از اینکه بیانیه گام دوم منتشر شود به ان عامل بوده است. شهید احمدی روطن مو به مو به فرامین رهبری عمل کرده و با کار و روحیه جهادی در این عرصهها فعالیت کرده است.
وی افزود: سه عرصه جهادی بسیار تعیین کننده تاکنون داشتهایم که اقتدار بی نظیر انقلاب اسلامی از آن نشات میگیرد. عرصه دفاعی، امنیتی و جهاد علمی. در عرصه دفاعی دفاع مقدس صرفا از برکات شهیدان و مجاهدین از نیروهای مومن و انقلابی بهرهمند بودیم مثل باکری و باقری. امروز در عرصه دفاعی و امنیتی هم مدیون جهاد نرم افزاری و هم مدیون جهاد علمی که جوانان با انجام آن ب. این عرصه دفاعی امدند هستیم. بسیاری از جوانان دانشجو با ورود به این عرصه به پیشرفت کمک کردند و امروز دیدید که چگونه قدرتی در ایران اسلامی ایجاد شده و همین پیشتازی نیروهای انقلاب اسلامی از زمان دفاع مقدس و نتیجه جهاد جوانان امروز است. اقتدار بی نظیر دفاعی که نطیر پهپادها داریم نیز از همین موضوع نشات میگیرد.
جعفری گفت: در عرصه علمی هنوز نیاز به پیمودن مسیر شهدای عزیزی است که در این راه تلاش کردند. امروز اقتدار بینظیر علمی حاصل تلاش همین جوانانی است که در این راه مجاهدت کردند و میکنند مثل احمدی روشن. البته درست است که امروز یک مانعی برای پیشرفتهای بیشتر و محصولات بیشتر هستهای برای ما ایجاد شده است، اما دستاوردهای معنوی زیادی داشته ایم و آنهایی که در مکاری دشمن تردید داشتند اکثریت انها به طور قاطع به این موضوع پی بردهاند. آنچه که ما از این نشست معنوی باید بهره بگیریم این است که اگر اعتقاد داریم از این مسیر الهام بگیریم و بدانیم مومن واقعی کسی است که اهل مجاهدت است.
مسئول قرارگاه خاتم تصریح کرد: آنچه امروز برای ما کاربرد دارد و باید آن را بدانیم و وظیفه حساسی که برعهده جوانان مومن است گوش دادن دقیق به سلسله فرامین ولایت است که به دست ما میرسد. حتما باید به جامعه و کشورمان نگاه کنیم و برای عمل به دستورات الهی که گسترش نورخدا روی زمین است مجاهدت داشته باشیم و بدانیم که بر اساس آیه ۱۵سوره حجرات مومن واقعی کسی است که باید جهاد در راه خدا داشته باشد.
وی افزود: جهاد علمی (جهادی که برای خدا باشد و مخالفین داخلی و خارجی داشته باشد) بدون تردید روحیه ایمان ما را نزد خداوند به اثبات میرساند. همچنین سرعت بخشی به حرکت جامعه به سمت تمدن اسلامی از جمله اعمالی است که جوانان باید به آن اقدام کنند. انتظار رهبری از نیروهای جوان حرکت به سمت تمدن سازی و جامعه سازی است. این موضوع بدون تلاش و مجاهدت در عرصههای مختلف محقق نمیشود.
جعفری اظهار کرد: اگر عرصه اقتصاد و معیشت مردم را کنار بگذاریم، در تمام عرصههای دیگر پیشرفت داشته ایم، ولی در اقتصاد پیشرفت نداشته ایم چرا که مدیریت معیشت کشور دست شهدا و تفکر جهادی نیست. تفکر لیبرال دموکراسی یا سوسیال دموکراسی از ابتدا در اجراییات کشور دخیل بوده است و البته به رای مردم است و ان شاالله مردم در رای دهی خود دقت کنند تا تحولات عظیمی در مدیریت کشور پیش بیاید. الحمدلله این حرکت به سمت تحول عظیم آغاز شده است و مهمتر از همه فهم کلی مسیر انقلاب است که ما این را بفهمیم و مدام به مسائل منفی که ناشی از سوء مدیریت مسئولین و غیراسلامی است نگاه ناامیدانه نداشته باشیم و به قسمتهای دیگر و بخشهایی که امیدآفرین و پیشرفت زا بوده اند نگاه امیدوارانه داشته باشیم.
ما باید از کلمه خودکفایی که به غلط در فرهنگ واژه ها افتاده عبور کنیم و موارد ذیل را همواره مد نظر قرار داده و اجرایی کنیم :
1 - در تولیدات استراتژیک انواع محصولات کشاورزی باایجاد واحیای توسعه قطبهای کشاورزی وصنایع تولیدی با محصولات ویژه صادراتی همراه با سیستم توزیع مدرن حلقه گمشده احیای فرهنگ کار میان مردم را مد نظر قرار داده ،جمعیت و نیازهای 600میلیونی کشورهای همسایه برای صادرات محصولات تولیدی ,را قطعاًنقشه راه پیشرفت و توسعه همه جانبه قرار دهیم2- در تولید صنایع پیشران مانند حوز مسکن وساخت وساز،لوازم خانگی، تجهیزات پزشکی داروسازی ،خودروبا برند داخلی سازی پیشتاز محصولات صادراتی باشیم3- نرخ بهره بانکی را مخصوصا برای تولیدات صنعتی و کشاورزی بسیارتقلیل دهیم زیرا خود بهره بانکی بطورسیستمی تورم را افزایش داده وازارکان تورم در کشوراست و این بهره نامشروع مخالف آموزه های باری تعالی ،قرآن کریم و پیغمبر اکرم (ص)است 4- ازشرکت های دانش بنیان و دانشگاهای برتر صنعتی بطور برنامه ریزی شده درتولید همه صنایع پیشرفته حداکثر استفاده را ببریم 5- با پیمان های پولی دو و چند جانبه با کشورها، تحریم و سلطه دلار و یورورا برکشور قطع کنیم6- خام فروشی نفت این طلای سیاه و مواد معدنی را مطلقا ممنوع کرده و آنرا تبدیل به مواد پترو شیمی و مواد معدنی در صنایع تبدیلی خود استفاده و صادر کنیم7- با مخترعین و مکتشفین که تولیدات شان به ثبت می رسد جهت نیاز سنجی و تولید انبوه و صادرات دعوت کرده و هممکاری تنگاتنگ در آن عرصه ها داشته باشیم 8- جلوگیری و برخورد قاطعانه اجرایی و قضایی با واردات قاچاق کالا9- جلوگیری صادقانه،سختگیرانه و برنامه ریزی شده از واردات بی رویه کالا10- در صنعت خودرو سازی ،لوازم خانگی و تولید گوشی موبایل با مخترعین وشرکت های دانش بنیان و دانشگاهای برتر صنعتی بطور برنامه ریزی شده استفاده کنیم11- برنامه ریزی مدون و تسهیل زیر ساخت ها برای جذب گردشگری گسترده از کشورهای همسایه داشته باشیم 12- استفاده و بستر سازی از سیل خروشان مردمی و نیروهای بسیجی و جهادی در فرایند برنامه های اقتصادی و صنعتی در کشور13- مبنا واساس برنامه ریزی اقتصادی در کشور باید الزاما بر پایه اقتصاد اصیل اسلامی و مقاومتی،دانش محور وعدالت محور باشد نه لیبرالیستی و نگاه به سرمایه داری غربی14- راه اندازی شبکه ملی اطلاعات جهت پوشش امنیت وفضای مجازی مستقل از بیگانه 15- رفع قوانین دست و پاگیر،رفع بروکراسی اداری و تسهیل در صدورمجوزهای شرکت های تولیدی