محققان در دانشگاه هلسینکی یک سیستم جدید برای تولید ویروس مصنوعی پوشیده تولید کردند تا پاسخ ایمنی را به سمت توده سرطانی هدایت کند.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، امروزه واکسنهای ویروسی یک رویکرد جالب برای ایمن درمانی سرطان محسوب میشود. هدفگیری آنتیژنها، تومور موثر بوده است، اما با این حال، شناسایی این آنتیژنها همچنان چالش محسوب میشود.
محققان در دانشکده داروسازی دانشگاه هلسینکی به سرپرستی پروفسور وینچنزو کرولو، پروفسور هلدر سانتوس و دکتر فلاویا فونتانا به کمک همکارانشان ExtraCRAd، یک طرح واکسیناسیون جدید سرطان، شامل یک توده از ویروسهای تنفسی در پوشش مصنوعی ساخته شده از غشا سلول سرطانی، را توسعه دادند. ویروس درمانی از ویروسهای اصلاح شده استفاده میکند که میتواند تومورهای سرطانی را بدون صدمه به سلولهای عادی، تحت تاثیر قرار داده و از بین ببرد.
پروفسور سانتوس گفت: نتیجه همکاری بین توده ویروس و غشا سلول سرطانی ExtraCRAd، یک فناوری پیشرفته و تطبیق پذیر برای درمان سرطان است.
پروفسور کرولو ادامه داد: در کل، ExtraCRAd ممکن است در نسل بعدی واکسنهای سرطان با ویژگیهای پیشرفتهتر از استاندارد ویروس درمانی، به کار گرفته شود.
محققان دانشگاه هلسینکی تایید کردند که ExtraCRAd عفونت و اثر آنکولیتیک در شرایط آزمایشگاه را افزایش میدهد. همچنین آنها نشان دادند که این طرح نانوواکسیناسیون جدید رشد تومورهای پوست و ریه را هم در جلوگیری و هم در روشهای درمانی واکسیناسیون کنترل میکند و یک پاسخ ایمنی بسیار خاص ضدسرطان ایجاد میکنند.
کرولو افزود: اکنون ساخت پوششهای مصنوعی از غشا سلولهای سرطانی رویکردی جدید و خلاقانه است که آزمایشگاه ما با همکاری آزمایشگاه سانتوس آن را توسعه داده، زیرا آزمایش آن در یک آزمایشگاه امکان پذیر نبوده است.