کد خبر:۸۱۸۴۵۱
یک فعال حوزه صنایع خلاق مطرح کرد

محور توسعه استان‌های کم برخوردار «گردشگری سلامت» است

گردشگری سلامت به عنوان یکی از حوزه‌های صنایع خلاق می‌تواند آورده نقدی قابل توجهی به همراه داشته باشد و استان‌های مرزی به دلیل همجواری با کشور‌های همسایه می‌توانند مبدا گردشگری سلامت باشند.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، علی تناکیان از فعالان حوزه صنایع خلاق که در مرکز نوآوری صنایع خلاق پارک علم و فناوری استان سیستان و بلوچستان مستقر است در این‌باره گفت: هم‌جواری استان با سه کشور عمان، افغانستان و پاکستان، ظرفیت خوبی برای توسعه گردشگری سلامت در این خطه از کشور ایجاد کرده است.

به گفته تناکیان خویشاوندی ساکنان استان با برخی از اتباع کشور‌های همسایه در کنار تفاوت نرخ ارز و وجود پزشکان حاذق در برخی رشته‌ها، فراهم کننده بستر جذب گردشگر حوزه سلامت بوده است.

وی در ادامه گفت: «طرح‌‎هایی مانند، برنامه صنایع خلاق می‌تواند زمینه‌ای شود تا جوانان علاقه‌مند با مباحث نظری این حوزه آشنا شوند و با تاسیس شرکت‌های خلاق بتوانند از حمایت‌های مادی و قانونی در این زمینه برخوردار شوند».

برنامه توسعه زیست بوم صنایع خلاق و فرهنگی ایجاد شده در ستاد توسعه فناوری‌های نرم و هویت ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، استان‌های آذربایجان غربی و شرقی، خراسان‌ها، کردستان، کرمانشاه، ایلام و استان‌های جنوبی و شمالی را نیز به عنوان مناطق مناسب برای توسعه گردشگری سلامت مورد بررسی قرار داده است.

علاقه‌مندان و متقاضیان تاسیس شرکت خلاق در حوزه گردشگری سلامت می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس برنامه توسعه زیست بوم صنایع خلاق به نشانی http://ircreative.isti.ir/ مراجعه کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار