آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۴۳۳۱
منطقی خبر داد

فعالیت ۱۲۰ شرکت دانش بنیان در حوزه هوشمندسازی خودرو / نمونه‌ خودرو‌های برقی سال آینده به بازار وارد می‌شوند

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته گفت: در حال حاضر ۱۲۰ شرکت دانش بنیان در حوزه هوشمندسازی خودرو‌ها فعالیت دارند.

فعالیت ۱۲۰ شرکت دانش بنیان در حوزه هوشمندسازی خودرو / نمونه‌های خودرو‌های برقی سال آینده به چرخه حمل و نقل وارد می‌شوند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو منوچهر منطقی، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته در مراسم افتتاحیه اولین همایش ملی خودرو‌های آینده که امروز در مرکز همایش‌های سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد، اظهار کرد: نزدیک به دو سال است که کار‌های مطالعاتی بر روی خودرو‌های برقی انجام شده و انتظار داریم که پس از برگزاری این همایش به یک راهبرد مشخص در این حوزه برسیم.

وی ادامه داد: نزدیک به ۲۰ سال است که بخش‌های خصوصی در حوزه خودرو‌های برقی و خودران هزینه می‌کنند و در این حوزه به یک انسجام واحد رسیده اند و امروز این مجموعه‌ها قابلیت اجرایی پیدا کرده اند.

منطقی افزود: در وهله اول باید زیرساخت‌ها ایجاد شود و این زیرساخت‌ها به پشتیبانی دولت نیاز دارند، اما باید این موضوع را در نظر بگیریم که شرایط کشور نسبت به چند سال گذشته تغییر کرده و باید ببینیم با توجه به وضعیت فعلی دولت در کدام بخش‌ها می‌تواند سرمایه گذاری کند.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته تصریح کرد: برای اجرایی کردن فناوری خودرو‌های برقی و خودران نیاز به توسعه بخش الکترونیک است که خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان به این حوزه ورود پیدا کرده اند و ما اگر نتوانیم از ظرفیت موجود استفاده کنیم کار به جایی نخواهیم برد.

وی با بیان اینکه ۱۲۰ شرکت دانش بنیان در حوزه هوشمندسازی فعالیت می‌کنند، گفت: امیدواریم پس از اعلام این فراخوان این تعداد به ۴۰۰ تا ۵۰۰ شرکت دانش بنیان برسد.

منطقی با بیان اینکه استارت آپ‌ها می‌توانند به توسعه خودرو‌های برقی و خودران کمک کنند، گفت: استارت آپ‌ها در دو زیر مجموعه خدماتی و تولیدی نقش مهمی خواهند داشت؛ اولا می‌توانند خودرو‌هایی با سرعت بالا و قیمت پایین تولید کنند هم چنین پس از تولید و توسعه این خودرو‌ها بخش خدماتی نیز فعال خواهد شد که در این راستا کسب و کار‌های مختلف در کشور به وجود خواهد آمد.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته تصریح کرد: در حال حاضر دو شتاب دهنده در این حوزه راه اندازی شده و این دو بخش تلاش می‌کنند تا کمبود‌های شرکت‌های دانش بنیان را در این حوزه جبران کنند.

وی اظهار کرد: ما در حوزه تولید خودرو‌های هوشمند نیاز به مدلی از کسب و کار داریم که بتواند با سرعت بیشتری آن را به توسعه داده و به مرحله تولید انبوه برساند.

منطقی گفت: مسئله تولید خودرو‌های برقی به عنوان یک کلان پروژه در شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح شده و این نشان دهنده این است بخش‌های بزرگ در کشور به دنبال توسعه و تولید چنین تکنولوژی‌هایی هستند.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته خاطرنشان کرد: کار اصلی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تسهیل روند تولید خودرو‌های برقی است و امیدواریم از سال آینده نمونه‌های تولید شده وارد فرآیند تولید و حضور در کلانشهر‌ها باشند که البته این امر نیازمند همکاری بخش‌های مختلف در کشور است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار