کد خبر:۸۳۱۵۹۵
سالاریه:

شناسایی مستعدان‌برتر در کشور / برنامه‌های استانی بر اساس ویژگی هر منطقه اجرا می‌شود

معاون آینده سازان بنیاد ملی نخبگان گفت: برنامه‌های استانی در حوزه مستعدان برتر باید بر اساس جامعه هدف و ویژگی‌های منحصربفرد هر منطقه طراحی و اجرا شود.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از بنیاد ملی نخبگان، حسن سالاریه، معاون آینده سازان بنیاد ملی نخبگان، در سی‌‍ و سومین نشست روسای بنیاد‌های نخبگان استانی که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، با اشاره به لزوم هدفمندی برنامه‌های بنیاد‌های نخبگان استانی در حوزۀ مستعدان‎‌برتر، گفت: برنامه‌های استانی در حوزه مستعدان برتر باید بر اساس جامعه هدف و ویژگی‌های منحصربفرد هر منطقه طراحی و اجرا شود.

وی افزود: چارچوب رسالت‌ها و مأموریت‌های بنیاد ملی نخبگان در هر حوزه ازجمله مستعدان برتر دانشجویی مشخص و شفاف است؛ بنابراین بنیاد‌های نخبگان استانی می‌توانند در این چارچوب‌ها برنامه‌های نوآورانه و خلاقانه‌ای را علاوه بر برنامه‌های مصوب بنیاد ملی نخبگان طراحی و اجرا کنند.

سالاریه ادامه داد: یکی از فعالیت‌های عمده بنیاد‌های نخبگان استانی، حوزه شناسایی مستعدان‌برتر است؛ در این حوزه در سال‌جاری بنیاد‌های نخبگان برخی استان‌ها مانند هرمزگان از شیوه‌های جدیدی مانند شناسایی به صورت شبکه‌ای استفاده کردند که نتایج خوبی نیز در پی داشت.

وی ادامه داد: در همین راستا، بنیاد ملی نخبگان آمادگی دارد در قالب هم‌افزایی شیوه‌های نوآورانه بنیاد‌های نخبگان استانی را بررسی و با پایشی دقیق، برای اجرایی‌کردن آن‌ها همکاری کند.

معاون آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان در ادامه با اشاره به لزوم بکارگیری ظرفیت‌های درون‌استانی برای اجرای برنامه‌های استانی در حوزه مستعدان‌برتر، تصریح کرد: بنیاد‌های نخبگان استانی می‌توانند با تعمیق همکاری و تعامل با دستگاه‌های درون‌استانی، برای اجرای برنامه‌های خود از امکانات موجود در استان‌ها بهره ببرند.

وی اضافه کرد: یکی از اقدامات مهم بنیاد‌های نخبگان استانی، شناسایی و احصاء برنامه‌های توان‌افزایی و مهارت‌آموزی دیگر دستگاه‌ها و نهاد‌های درون‌استانی است. در این موارد، بنیاد نخبگان استان باید در قالب هم‌افزایی و مشارکت و البته در راستای اهداف تعیین‌شده در نظام‌نخبگانی، در برگزاری این برنامه‌ها همکاری کرده و زمینه را برای استفاده مستعدان‌برتر از آن‌ها فراهم کند.

سالاریه خاطرنشان کرد: خوشبختانه برنامه‌های بسیاری مانند اردو‌های جهادی و کارگاه‌های توان‌افزایی با مشارکت دیگر سازمان‌ها و حتی به همت آن‌ها برگزار می‌شود که بنیاد ملی نخبگان نیز با ایفای نقش نظارتی و تسهیل‌گری توانسته است فرصت حضور مستعدان‌برتر در آن‌ها را فراهم کند.

معاون آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان در پایان یادآور شد: در برخی موارد می‌توان برای تسریع در روند اجرای برنامه‌ها و حتی افزایش کیفیت برگزاری آنها، از امکانات موجود در فضای اینترنت بهره برد و برنامه‌ها را به‌صورت مجازی برگزار کرد.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار