رئیس دانشگاه پیام نور با اشاره به لغو کلاسهای حضوری بسیاری از دانشگاهها برای حفظ سلامتی دانشجویان، آمادگی این دانشگاه برای ارائه خدمات آموزش الکترونیکی به سایر دانشگاهها را اعلام کرد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدرضا زمانی رییس دانشگاه پیام نور با عنوان اینکه این دانشگاه رتبه نخست آموزش مجازی کشور را دارد و از زیرساختهای غنی در حوزه آموزش الکترونیک برخوردار است، اظهار داشت: این دانشگاه میتواند خدمات آموزش الکترونیکی خود را به ۱۲ هزار دانشجو به طور همزمان ارائه کند.
وی به اهتمام ویژه در تامین توسعه فناوریهای الکترونیکی طی دو سال اخیر اشاره کرد و افزود: آموزش ترکیبی رویکرد جدید آموزشی دانشگاه پیام نور طی چند سال اخیر است و این دانشگاه با استفاده از دو رویکرد آموزش حضوری و الکترونیکی (ترکیبی) توانسته است باارائه خدمات آموزشی حضوری و الکترونیکی ضمن فراهم آوردن امکان تحصیل برای همگان، میزان رضایتمندی دانشجویان را نیز افزایش دهد.
رییس دانشگاه پیام نور با عنوان اینکه رویکرد آموزش ترکیبی امروزه در بسیاری از دانشگاههای مجازی دنیا مورد تاکید قرار گرفته است، تصریح کرد: دانشگاه پیام نور با داشتن ظرفیتهای آموزش حضوری مانند کلاسها، آزمایشگاه ها، و... در سراسر کشور به شکل مطلوبی میتواند با استفاده از این امکانات در قالب رویکرد آموزش ترکیبی (حضوری -الکترونیکی) خدمات آموزشی مناسبی به دانشجویان ارائه دهد.
زمانی تعداد دروس الکترونیکی کارشناسی در هر نیمسال را ۲ هزار و ۲۸۰ عنوان، تعداد کل گروههای درسی الکترونیکی ارائه شده در هر نیمسال را ۳ هزار و ۶۰۰ گروه درسی، تعداد کل دانشجویان تحت پوشش آموزش الکترونیکی در هر نیمسال را حدود ۵۰ هزار دانشجو و تعداد کل مدرسان الکترونیکی در هر نیمسال را ۱۲۰۰ استاد عنوان کرد.
رئیس دانشگاه پیام نور همچنین از افزایش سهم آزمونهای الکترونیکی در این دانشگاه خبر داد و اضافه کرد: در حال حاضر ۶۰۴ هزار و ۱۹۶ نفر آزمون الکترونیکی در ۵۰۷ مرکز داخل و خارج از کشور دانشگاه پیام نور برگزار میشود.
وی در پایان یادآور شد: با توجه به شرایط فعلی و امکان شیوع ویروس کرونا، کلیه دانشجویان دانشگاه پیام نور از آموزش الکترونیکی برخوردار شده اند و این دانشگاه آمادگی دارد به درخواست دیگر دانشگاهها نیز مبنی بر برگزاری کلاسهای الکترونیکی رسیدگی کند.