در تشریح جزئیات جلسه شورای آموزش دانشگاه علم و صنعت ایران، آخرین روز برگزاری کلاسهای الکترونیکی این دانشگاه در سال ۹۸، امروز ۲۵ اسفندماه اعلام شده است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علم و صنعت ایران طی اطلاعیهای درباره مصوبات و تصمیمگیریهای آخرین جلسه شورای آموزشی درباره برگزاری الکترونیکی کلاسهای دانشجویان توضیح داد.
در این جلسه گزارش وضعیت ارائه دروس در دانشکدهها و گروههای مستقل در بازه زمانی شنبه ۱۰ اسفند لغایت جمعه ۱۶ اسفند ارائه گردید. براساس گزارش ارائه شده قریب به اتفاق اساتید (بیش از ۹۰ درصد) وارد سامانه مدیریت یادگیری الکترونیکی (سامیا) شده اند و اغلب کلاسهای آموزشی در بستر این سامانه برگزار شده است.
براین اساس شورای آموزشی دانشگاه از آحاد اساتید، دانشجویان و کارشناسانی که با همراهی و تعامل خود این اتفاق مهم را امکان پذیر کردند، تشکر و قدردانی کرد. به علاوه از کلیه مدیریتها و واحدهای دانشگاه نظیر مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات، مرکز آموزش الکترونیکی، آموزش و مراکز کامپیوتر دانشکدهها و سایر بخشهای ستادی که اجرای فراگیر این شیوه آموزش را اجرایی و عملیاتی نموده اند، نیز قدردانی به عمل آورد.
در ادامه شورای آموزشی دانشگاه پس از بررسی گزارش ها و نکات مطروحه موارد زیر را مورد تاکید قرار داد: ۱. گزارش وضعیت کلاسهای آموزش الکترونیکی برای دانشکدهها به تفکیک ارسال گردد تا معاونین آموزشی دانشکدهها ضمن بررسی وضعیت کلاسهای برگزار نشده پیگیریهای لازم برای رفع مشکلات احتمالی و تمهیدات شرایط برای ارائه دروس باقیمانده را انجام دهند.
۲. کلیه کلاسهای درسی طبق تقویم آموزشی مصوب تا انتهای روز ۲۵ اسفند ۹۸ به شیوه الکترونیکی برگزار شود.
۳. اساتید، کلاسهای جبرانی خود را (با هماهنگی قبلی با دانشجویان) در ایام خارج از پیک (روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه) برگزار کنند.
۴. همچنین برای جبران کلیه کلاسهای درسی برگزار نشده از جمله کلاسهای سوم تا هفتم اسفند ۹۸ اساتید میتوانند (با هماهنگی قبلی با دانشجویان) از روزهای ۲۶، ۲۷ و ۲۸ اسفند ماه ۹۸ و نیز روزهای ۹، ۱۰ و ۱۱ فروردین ۹۹ استفاده نمایند.
۵. برای استفاد بهینه دانشجویان از کلاسهای برگزار شده، محتوای درسی این کلاسها از طریق سامانه مدیریت یادگیری الکترونیکی (سامیا) و به صورت آفلاین در اختیار دانشجویان قرار گیرد.
۶. شیوه برگزاری کلاسها از ۱۶ فروردین به بعد منوط به اظهارنظر ستاد مبارزه با کرونا خواهد بود. در هر صورت لازم است اساتید محترم برای تداوم ارائه کلاسها به صورت الکترونیکی آمادگی لازم را داشته باشند.
۷. با توجه به مقتضیات و محدودیتهایی که برگزاری کلاسهای الکترونیکی دارد، تجارب، ملاحظات و توصیههای اساتید به منظور استفاده بهینه از زمان و همچنین پویاتر و فعالتر شدن بیشتر دانشجویان در فرآیند تدریس، به اشتراک گذاشته شود.
۸. در مورد آزمایشگاهها و کارگاههای عملی، معاونین محترم آموزشی دانشکدهها ضمن بررسیهای لازم، پیشنهادات خود در خصوص نحوه برگزاری جبرانی دروس آزمایشگاهی و کارگاهی را تهیه و به معاونت آموزشی دانشگاه اعلام نمایند. این کلاسها بعد از احراز و اعلام شرایط مناسب از سوی ستاد مبارزه با کرونا، توسط دانشگاه برگزار خواهد شد.
۹. برای ایجاد امکان استمرار هدایت پایان نامه دانشجویی با هماهنگی مدیریت سامانه گلستان و سامانه مرکز آموزش الکترونیکی، یک گروه مشابه کلاسها برای هر استاد تعریف گردد تا از طریق آن ارتباط و مشاوره علمی دانشجویان برقرار شود. بدین ترتیب با استفاده از فرصتهای زمانی موجود فعالیتهای پژوهشی مرتبط با دانشجویان تحصیلات تکمیلی نیز ادامه پیدا خواهد کرد.
۱۰. در صورت تقاضای دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای دفاع از پایان نامه/ رساله، دانشکدهها همکاری لازم برای برگزاری جلسات دفاعیه با رعایت نکات بهداشتی و پیشگیرانه در روزهای اداری را انجام خواهند داد.