ذبیحی، مسئول شورای صنفی دانشگاه تهران در خصوص این تصمیم رئیس جمهور گفت: از همان ابتدای اعلام این تصمیم توسط رئیس جمهور، تعداد پیامهای دانشجویان به شدت افزایش یافته و نسبت به این تصمیم معترض هستند.
وی افزود: پیامها با این محتوا که این چه تصمیمی است، تعجب میکنیم که چه تفاوتی میان دانشجویان ارشد و کارشناسی و دکترا وجود دارد که این تصمیم عجیب گرفته شده است.
دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی مجاز هستند از آغاز اردیبهشت ماه ۹۹ امکان حضور دانشجویان دوره دکتری خود را با لحاظ شرایط زیر در دانشگاه فراهم آورند:
کلاس های درسی ترجیحا به صورت الکترونیکی برگزار می شود مگر به تشخیص استاد و به منظور رفع اشکال با رعایت فاصله افراد و با رعایت دستورالعمل های بهداشتی در کلاس های بزرگ و دارای تهویه مناسب.
دانشجویانی که برای پیشبرد و انجام رساله خود نیاز به حضور و فعالیت در آزمایشگاه و کارگاه دارند می توانند با رعایت ضوابط بهداشتی و تا حد امکان به صورت تک نفره از فضای آزمایشگاه یا کارگاه استفاده کنند. در صورت لزوم ساعات کاری آزمایشگاه و کارگاه بین دانشجویان توزیع و برنامه حضور آنها در روزها و زمان های مختلف تنظیم شود.
قبل و بعد از حضور هر دانشجو در آزمایشگاه و کارگاه، قسمت های مورد استفاده و تجهیزات و وسایل به نحو موثر ضدعفونی شود.
همه این دانشجویان برای حضور در محیط دانشگاه ملزم به دریافت گواهی سلامت» از مراکز بهداشتی هستند.
تلاش شود تا دوره ها و رشته های نظری ترجیحا به صورت الکترونیکی برگزار شوند و الزامی به حضور فیزیکی دانشجویان نباشد.
چون مسپولین تشخیص دادن تحصیلات تکمیلی نسبت به کرونا مقاومند!!
پروژه و دیتا برداری و نیاز به سفرهای متعدد به شهرستان ها و دیدار و پرسشنامه پر کردن از افراد هم هیچ اثری بر نشر بیماری ندارد!!!
خدارو شکر که همیشه به فکر مردم و سرمایه انسانی کشور هستن...
مهم اینه که سال تحصیلی با تقویم پیش بره تلفات مردم که مهم نیست!
توصیه میکنم مسولین فرزاندان خودشونو به صورت ازمایشی تا اخر سال تحصیلی به خوابگاه بفرستن و بفهمن دلشوره پدر مادر یعنی چه؟
دولت میتواند بازگشایی دانشگاه های بدون خوابگاه را عملی کند مانند دانشگاه علمی کاربردی که دانشجو ها بیشتر از همان شهر خود دانشگاه هستند