کد خبر:۸۴۰۸۳۱
سیه چهره در گفتگو با دانشجو:

بیمه و حقوق کارگران اتوبوسرانی تبریز کامل پرداخت نمی‌شود

مسئول خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه سهند تبریز گفت: حقوق دریافتی کارگران اتوبوس رانی تبریز به ازای ۲ شیفت ساعت کاری، معادل یک شیفت و بعضا کمتر از آن حساب می‌شود.

فاطمه سیه چهره، مسئول خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه سهند تبریز در گفتگوبا خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در مورد پیگیری‌های این تشکل دانشجویی از مشکلات کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز گفت: این شرکت هر سال مناقصه و مزایده‌ای برای واگذاری امورات مربوط به فروش و شارژ کارت بلیت الکترونیکی و کنترل تراکنش کارت بلیت الکترونیکی ایستگاه‌های مسیر تندرو به شرکت‌های واجد صلاحیت برگزار می‌کند و چندین سال است که امور ذکر شده به یک شرکتی واگذار شده‌است.

سیه چهره با اشاره به اینکه مناقصه بعدی ۳۱ فروردین ماه سال جاری برگزار خواهد شد، مطرح کرد: در نظر داریم با مطالبه حقوق کارگران جلوی بی عدالتی‌ها هر چه زودتر گرفته شود.

ای، مسئول خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه سهند تبریز تصریح کرد: حقوق دریافتی این کارگران به ازای ۲ شیفت ساعت کاری، معادل یک شیفت و بعضا کمتر از آن حساب می‌شود و علاوه بر آن حق بیمه آن‌ها نیز به صورت کامل پرداخت نمی‌شود و برای برخی از آن‌ها نهایتا ۱۵ روز واریز می‌شود.

وی با بیان اینکه این کارگران مرخصی هم ندارند، افزود: با وجود همه این مشکلات، نمی‌توانند اعتراض کنند چرا که در آنصورت احتمال از دست دادن شغل با همین حقوق حداقلی وجود دارد، طبق گفته کارگران این شرکت، آن‌ها در اسفند ماه سال سال قبل، ۲۵ روز کار کرده‌اند که به ازای ۲ شیفت ۶۰۰ هزارتومان و به ازای یک شیفت ۳۰۰ هزار تومان دریافت کرده‌اند. این درحالی است که نه حق بیمه آن‌ها در اسفند ماه به صورت کامل پرداخت شد و نه عیدی که مطابق مصوبه باید ۲ برابر حقوق دریافتی پرداخت می‌شد، داده شده است.

سیه چهره با اشاره به جلسه مشترک بسیج دانشجویی سهند با مدیرعامل سابق شرکت واحد اتوبوسرانی خاطرنشان کرد: اشاره کرد آقای جلالی در این جلسه گفت که قانون واگذاری که در آن اتوبوس رانی را موظف به نظارت می‌کند مربوط به ۷-۸ سال پیش بوده و شامل این مورد نمی‌شود و قانون کار باید توسط شرکتی که با کارگران قرار داد می‌بندد رعایت شود که در قرارداد مابین اتوبوس رانی و شرکت ایمن مکان بندی مربوط به قانون کار نیست، اما به طور کلی حق شکایت برای دریافت حقوق براساس قانون کار وجود دارد، اما چون بلافاصله پس از شکایت به کارگران پایان کار داده می‌شود و در نهایت بیکار می‌شوند معمولا شکایت نمی‌کنند.

مسئول خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه سهند با اشاره به بخشی از صحبت‌های جلالی بیان کرد: طبق گفته مدیرعامل سابق شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز، این مشکلات ناشی از نبود بودجه کافی برای پرداخت کامل حقوق این کارگران است.

این فعال دانشجویی اظهار کرد: در همین راستا و برای پیگیری موضوع به سراغ شهرداری نیز رفتیم که متاسفانه علی رغم پیگیری‌ها پاسخی از سمت شهرداری دریافت نکردیم. اما این پیگیری‌ها همچنان ادامه خواهد داشت و انتظار پاسخگویی از مسئولین مربوطه در شرکت واحد، شهرداری و.. را داریم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار