کد خبر:۸۴۱۰۶۴

واکنش طنز مقام یمنی به ماجرای نزدیکی شناورهای سپاه به کشتی‌های جنگی آمریکا

نیروی دریایی آمریکا بامداد امروز پنجشنبه مدعی شد که شناور‌های متعلق به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، دست به حرکات ناامن کننده در نزدیکی کشتی‌ها جنگی آمریکا زده‌اند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا با انتشار بیانیه‌ای مدعی شد که ۱۱ شناور وابسته به سپاه، برای شش کشتی جنگی آمریکا مزاحمت ایجاد کردند.

این اظهارات، واکنش «محمد علی الحوثی» رئیس کمیته عالی انقلاب یمن را به همراه داشت که ادعا‌های آمریکایی‌ها را به سخره گرفت.

الحوثی با انتشار توئیتی در صفحه شخصی خود در توئیتر، نوشت: «باید قایق‌های ایرانی از کشتی‌های گارد ساحلی آمریکا دور شوند». وی در ادامه این توئیت تأکید کرد که قایق‌های ایرانی همچنین باید اقدامات پیشگیرانه برای مبارزه با ویروس کرونا را (در برابر کشتی‌های آمریکایی) انجام دهد [و فاصله اجتماعی را رعایت کنند]هههه.

واکنش طنز مقام یمنی به ماجرای نزدیکی شناورهای سپاه شش کشتی جنگی آمریکا

واکنش طنز مقام یمنی به ماجرای نزدیکی شناورهای سپاه شش کشتی جنگی آمریکا

منظور الحوثی، گستاخی آمریکاییهاست که حضور قانونی قایق‌های متعلق به جمهوری اسلامی ایران در خلیج فارس را ایجاد مزاحمت می‌دانند.

آمریکایی‌ها همچنین ادعا کردند که کشتی‌هایشان در حال عملیات مشترک با بالگرد‌های آپاچی آمریکایی در آب‌های بین‌المللی خلیج فارس بوده است و شناور‌های ایرانی از نزدیکی دماغه و انتهای کشتی‌های آمریکایی عبور کرده‌اند.

نظامیان تروریست آمریکایی درحالی شناور‌های ایرانی را به تحرکات خطرناک متهم می‌کنند که بار‌ها در ماه‌های گذشته دست به اقداماتی زده‌اند که در تعارض با قوانین بین‌المللی بوده است. روز پنجشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۸، یک فروند پهپاد جاسوسی متعلق به تروریست‌های نیروی دریایی منطقه سنتکام ارتش آمریکا در پی تجاوز به حریم هوایی جمهوری اسلامی ایران در مقابل کوه‌مبارک استان هرمزگان، هدف آتش پدافند نیروی هوافضای سپاه قرار گرفت و سرنگون شد.

چندی قبل نیز یک فروند جنگنده اف - ۱۸ نیروی دریایی تروریستی آمریکا در حال نزدیک شدن به حریم هوایی ایران بود که با اخطار پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران مجبور به تغییر مسیر شد.

منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار