کد خبر:۸۴۳۴۷۶
مفاخری در گفتگو با دانشجو:

تعطیلی دانشگاه‌ها در فضای نشریات رخوت ایجاد می‌کند

عضو شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت علوم گفت: با توجه به تعطیلی دانشگاه‌ها و عدم فعالیت حضوری به نوعی باعث ایجاد فضای رخوت در بین فعالان نشریات می‌شود.

میلاد مفاخری، عضو شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت علوم در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیرامون اقداماتی که در شرایط کنونی در زمینه نشریات می‌توان انجام داد، گفت: بازبینی فعالیت های گذشته نشریات و اصلاح نکات ضعف و تقویت نقاط قوت نشریات توسط فعالان نشریات در کنار تبیین شرایط کنونی جامعه با توجه به ماهیت رسانه‌ای که نشریات دارند، شاید جزو بدیهی ترین اقداماتی است که در این شرایط می‌توان انجام داد.

 

وی ادامه داد: شرایط کنونی می‌تواند حتی تهدید باشد؛ چرا که ممکن است با توجه به تعطیلی دانشگاه ها و عدم فعالیت حضوری به نوعی باعث ایجاد فضای رخوت در بین فعالین این عرصه شود. اگر در این ایام به بازنگری و اصلاح ساختار نشریه و تقویت نقاط قوت نشریه توسط تیم نشریه و مسئولین آن پرداخته شود قطعا موجب رشد کیفی نشریات خواهد بود.

 

این عضو شورای مرکزی ناظر بر نشریات گفت: از دید من شرایط کنونی فرصتی بسیار مناسب برای سنجیدن نشریات کیفی از نشریات کمی و همچنین بررسی کردن میزان تاثیر گذاری آن ها در محیط دانشگاه است.

 

مفاخری افزود: نشریات دانشجویی به عنوان مهمترین و تخصصی ترین رسانه های موجود در هر دانشگاه با ذکر این نکته که دانشگاه از جامعه جدا نیست می توانند نقش مهمی در تبیین شرایط موجود، زحمات کادر پزشکی و درمان و همچنین شفاف سازی فضای رسانه ای کف جامعه از اخبار جعلی داشته باشند.

 

وی ادامه داد: یکی از مهمترین مواردی که فعالین دانشجویی به ویژه نشریات نباید از آن غافل شوند به واسطه تمرکز زیاد بر موضوع کرونا مباحث و اتفاقات دیگری است که در داخل مرزها و حتی خارج از مرزها در حال وقوع است .

 

این عضو شورای ناطر بر نشریات با اشاره به اینکه آیا فضای کنونی نشریات به واسطه کرونا دچار رخوت است یا خیر، گفت: به طور کلی فضای نشریات دانشجویی مانند هر فعالیت دانشجویی و غیر دانشجویی دیگری تحت تاثیر این موضوع قرار گرفته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار