آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۴۴۳۲
طراحی شده با ابریشم؛

ابزاری برای نجات درختان میوه / میکروسوزن‌هایی که به گیاهان آنتی‌بیوتیک تزریق می‌کند

مهندسان موسسه فناوری ماساچوست یا MIT یک سیستم کوچک طراحی کرده‌اند که روی تنه درختان میوه‌ای، چون نارنج، زیتون و موز نصب می‌شوند تا آن‌ها را از خطر بیماری نجات دهند.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو،مهندسان موسسه فناوری ماساچوست یا MIT یک سیستم کوچک طراحی کرده‌اند که روی تنه درختان میوه‌ای، چون نارنج، زیتون و موز نصب می‌شوند تا آن‌ها را از خطر بیماری نجات دهند. این سیستم جدید که از مواد زیستی مبتنی بر ابریشم طراحی شده، ابزاری شبیه به میکروسوزن است که به تنه درخت می‌چسبد و مواد مغذی، آنتی‌بیوتیک یا سموم دفع آفت را درون سیستم به اصطلاح گردش خون گیاهان تزریق می‌کند.

مهندسان MIT می‌گویند که این ابزار می‌تواند محصولات پرتقال، زیتون و موزی را نجات دهد که درخت آن‌ها در معرض خطر بیماری‌هایی هستند که مانع رسیدن آب و مواد غذایی به بدنه و شاخه‌های آن می‌شوند.

به گفته آنها، زمانی که سموم دفع آفات روی برگ‌ها یا ساقه‌های درختان پاشیده می‌شود، این آفات به سختی وارد سیستم گردش آب و مواد مغذی می‌شوند. در نتیجه این درمان برای مدت کوتاهی کارساز است، اما باکتری‌ها خیلی زود دوباره به بدن درختان آسیب می‌زند، زیرا ترکیبات ضدباکتریایی به سختی وارد ریشه می‌شوند. ولی این روش جدید به راحتی سیستم گردش آب و مواد مغذی را هدف قرار می‌دهد و به راحتی درخت را از خطر مرگ و یا از بین رفتن محصولاتش نجات می‌دهد.

گفتنی است که در گذشته نیز از سوزن‌هایی برای درمان درختان بیمار استفاده می‌شد، اما این سوزن‌ها بسیار بزرگ و تهاجمی بودند و به درختان آسیب می‌زدند. ایده استفاده از میکروسوزن به جای سوزن‌های بزرگ، از آنجا آمده که محققان در مطالعه قبلی خود، از سوزن‌های ریز ساخته شده از ابریشم برای تزریق واکسن به انسان استفاده کردند.

محققان این میکروسوزن‌ها را روی بوته‌های گوجه فرنگی و تنباکو آزمایش کردند و متوجه شدند که این ابزار برای هر بوته و گیاه و درخت دیگری نیز کاربرد دارد.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار