کد خبر:۸۴۴۵۷۳
در گفتگو با «دانشجو» مطرح شد

دری: فعالیت‌های برجسته مدافعان علم و دانایی در بحران کرونا ستودنی است

معاون آموزش متوسطه گفت: تلاش همکاران در بهره برداری از شبکه آموزشی دانش آموزان (شاد) به عنوان پلت فرم آموزش و پرورش در آموزش‌های مجازی ارزشمند است.

 پانته آ درّی معاون آموزش متوسطه در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، از تلاش‌های معلمان فرهیخته و خلاقیت‌های آن‌ها در دوران فاصله گذاری اجتماعی در پی شیوع کووید ۱۹، برای بهره برداری از حداقل امکانات با وجود دور بودن از مراکز و ابزار آموزشی حضوری تجلیل کرد.
 
وی افزود: طراحی آموزشی مجدد برای تولید طرح درس‌های جدید متناسب بافضای آموزش‌های غیرحضوری، انتخاب بستر تعاملی مناسب با شرایط و امکانات مدرسه ذینفعان، تشکیل گروه‌ها و کانال‌های آموزشی، تدوین برنامه زمانبندی شده هفتگی، حضور و غیاب، پرسش و پاسخ، تولید فایل‌های فیلم کوتاه، پاورپوینت، کلیپ انیمیشن، عکس، متنی، صوتی و تصویربرداری جلسات آموزشی سیما و رادیو فرهنگ و رادیو قرآن برای برنامه‌های مستقیم یا ضبط شده از فعالیت‌های برجسته دبیران دوره متوسطه شهر تهران است که می‌کوشند با ایجاد موقعیت‌های یادگیری غیر حضوری فرآیند‌های آموزشی را تسهیل گری کنند.
 
معاون آموزش متوسطه پایتخت با تقدیر از فعالیت همه دبیران و عوامل اجرایی دبیرستان‌ها و هنرستان‌ها عنوان کرد: تلاش همکاران در بهره برداری از شبکه آموزشی دانش آموزان (شاد) به عنوان پلت فرم آموزش و پرورش در آموزش‌های مجازی که به عنوان ظرفیت مناسبی در خدمت یادگیری الکترونیکی قرارداده شده ارزشمند است.
 
وی ادامه داد: همچنین به همت گروه‌های آموزشی شهر تهران و مناطق راهبری علمی این برنامه‌ها رصد و تقویت می‌شودو با شناسایی دانش آموزانی که به فضای مجازی دسترسی ندارند دبیران گرامی با تولید جزوات آموزشی، درسنامه، cd، dvd در صددد انجام برنامه‌های درسی برآمدندو فرصت بهره برداری از انواع آموزش‌ها با هدف ارتقای کیفیت آموزشی در سامانه گروه‌های آموزشی شهر تهران با به اشتراک گذاری تجارب دبیران در تولید محتوا و بسترسازی فراهم شده است.
 
درّی اضافه کرد: برنامه‌های ویژه دانش آموزان شاخه نظری در پایه دوازدهم از قبیل برگزاری کلاس‌های آمادگی کنکور، مشاوره ها‌ی فردی، گروهی، رفع اشکال و اردو‌های مطالعاتی نیز در بستر فضا‌های تعاملی در جریان است. هنرجویان عزیز به همت هنرآموزان هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش آموزش‌های تئوری، عملی و کارگاهی را با توجه به امکانات و پیچیدگی و تنوع رشته‌ها در فضای غیرحضوری تجربه کردند و با استفاده از فیلم، شبیه ساز و... ثابت کردند یادگیری استمراردارد و تعطیل نیست.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار