آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۴۸۳۳

بازداشت ۲ تبعه ایرانی در آمریکا به اتهام تلاش برای خرید تانکر نفت

دادستان‌های آمریکا ۲ تبعه ایرانی را به اتهام تلاش برای خرید تانکر نفت برای ایران بازداشت کرده‌اند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، روزنامه واشنگتن پست آمریکا به نقل از مقامات وزارت خزانه‌داری این کشور از متهم شدن دو تبعه ایرانی به جرم تلاش برای خرید یک تانکر نفت لیبریایی و همچنین توقیف 12 میلیون دلار که برای خرید این تانکر ادعایی در نظر گرفته شده بود خبر داده است.

واشنگتن پست نوشت، دادستانهای آمریکایی ادعا می‌کنند که این افراد بخشی از طرحی بوده‌اند که پول‌ها را از طریق آمریکا برای خرید نفتکش برای ایران کانالیزه می‌کرده‌اند.

براساس این گزارش، دادستان‌های فدرال در واشنگتن به امیر دیانت، 55 ساله، که مدعی هستند خریدار تانکر بوده، اتهام صادرات و نقض تحریمها را وارد کرده‌اند. آنها همچنین مدعی هستند وی به طور طولانی مدت در حال همکاری با مقامات ایران بوده است. دادستانها همچنین مدعی هستند فردی به نام کامران علی لاجمیری، 42 ساله، همدست وی بوده است.

این دادستانها شکایتی برای دریافت پول مورد نظر که برای خرید تانکر 900 فوتی Nautic، که اکنون به «گلف اسکای» تغییر نام داده است، تنظیم کرده‌اند. این نفتکش در حال حاضر در خلیج عمان توقیف شده است.

همزمان دفتر کنترل داراییهای وزارت خزانه‌داری آمریکا تحریمهایی را علیه دیانت، که مدعی هستند به اسم «عامر عبدالعزیز جعفر المتاج» معروف است، به اتهام قاچاق سلاح و نقض تحریمها اعمال کرده است.

طی ماههای اخیر ایالات متحده به دلیل ناکامی در اعمال فشار حداکثری علیه ایران و همچنین نزدیک شدن به زمان پایان تحریمهای تسلیحاتی ایران در حال تلاش برای تنگتر کردن حلقه فشار و طرح اتهامات و ادعاهای واهی علیه ایران است.

روز جمعه گذشته خزانه‌داری آمریکا تحریمهای جدیدی را علیه ایران اعمال کرد.

وزارت خزانه‌داری آمریکا، شرکت خدمات معدنی «طیف» در عمان و همچنین امیر دیانت را همانطور که در بالا گفته شد در لیست تحریم‌های جدید قرار داد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار