کد خبر:۸۴۵۴۶۱
با شیوع کرونا در دنیا؛

تکلیف دانشجویان برای ترم‌تحصیلی پاییز چیست؟ / برنامه‌ریزی دانشگاه‌های دنیا برای ارائه دروس

کرونا همچنان در حال گسترش است و هنوز هیچ کس نمی‌داند ترم تحصیلی پاییز چه می‌شود لذا برخی دانشکده‌های دنیا در حال برنامه‌ریزی برای ادامه حیات خود هستند.

گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، فاطمه صائبی صفت- صحبت در مورد اینکه ترم پاییز دانشگاه‌ها چگونه خواهد بود، بسیار است، اما هنوز کسی نمی‌داند که قرار است دانشگاه‌ها دوباره چه زمانی باز شوند و اگر باز نشوند، نحوه تحصیل دانشجویان چگونه خواهد بود. با این حال، روز به روز تصویری که دانشگاه‌ها برای ترم جدید برنامه‌ریزی می‌کنند، واضح‌تر می‌شود. 

دو دانشگاه در سیستم دانشگاه ایالتی کالیفرنیا یعنی سن‌خوزه و دانشگاه ایالتی کالیفرنیا در فولرتون اعلام کرده‌اند که ترم پاییز را به صورت مجازی شروع خواهند کرد. هر چند که مقامات این دانشگاه‌ها می‌گویند این تصمیم هنوز قطعی نیست، اما خود را برای یک ترم آنلاین آماده می‌کنند.

جدا کردن دانشجویان بر اساس رده سنی
برخلاف این دانشگاه‌ها، رئیس دانشگاه پردو در نامه‌ای به کادر آموزشی خود اعلام کرد که این دانشگاه ترم پاییز خود را به صورت حضوری آغاز خواهد کرد. اما از سوی دیگر به دنبال یافتن روشی برای جدا کردن دانشجویان بر اساس سن و میزان آسیب‌پذیری آن‌هاست و از طرف دیگر تعداد دانشجوی کمتری را پذیرش خواهد کرد.

وی در مورد این تصمیمش گفته که خطر ویروس کرونا برای گروه سنی زیر ۳۵ ساله تقریبا صفر است و حدود ۸۰ درصد از جامعه دانشجویان را این گروه سنی تشکیل می‌دهند. پس جای نگرانی برای بازگشایی دانشگاه‌ها باقی نمی‌ماند.

دانشکده ویلیام جول نیز رویکردی شبیه به دانشگاه پردو اتخاذ کرده است و می‌خواهد کلاس‌های ترم پاییز را به صورت حضوری برگزار کند.
 
تکلیف دانشجویان برای ترم‌تحصیلی پاییز چیست؟ / برنامه‌ریزی دانشگاه‌های دنیا برای ارائه دروس
 
البته این تصمیم‌گیری‌ها بر اساس جمعیت شهر‌هایی که این دانشگاه‌ها در آن قرار دارند، گرفته شده است. سن‌خوزه و فولرتون پرجمعیت‌ترین کلان‌شهر‌های آمریکا به شمار می‌روند.

برخی کارشناسان معتقدند که جدا کردن دانشجویان از نظر رده‌های سنی کار بسیار منطقی‌تری به شمار می‌رود. دانشجویان آسیب‌پذیر می‌توانند به صورت مجازی از خانه در کلاس‌ها شرکت کنند و بقیه دانشجویان در کلاس‌های حضوری.

فشار بیشتر روی موسسات خصوصی
از آنجا که موسسات خصوصی بسیار وابسته به شهریه هستند، در نتیجه تحت فشار بیشتری هستند و بیشتر سعی دارند که به جای کلاس‌های آنلاین، کلاس‌های حضوری برگزار کنند. زیرا دانشجویان این موسسات از اینکه برای کلاس‌های آنلاین باید شهریه عادی پرداخت کنند، بسیار ناراضی هستند و هر چه این شهریه بالاتر باشد؛ میزان نارضایتی آن‌ها نیز بیشتر است.

راهکار‌های چندگانه
برخی از دانشگاه‌ها اعلام کرده‌اند که راهکار‌های بالقوه زیادی برای برگزاری ترم پاییز دارند. جوشوا کیم و ادوارد مالونی، متخصصان تدریس و یادگیری در کالج دارتموث و دانشگاه جورج تاون، ۱۵ مورد از این راهکار‌ها را بررسی کرده و همه آن‌ها را لیست کرده‌اند. لیست آن‌ها شامل یک ترم هیبریدی است؛ یعنی ترمی که با تاخیر شروع می‌شود و کلاس‌های آن هم به صورت حضوری و هم به صورت آنلاین است.
 
تکلیف دانشجویان برای ترم‌تحصیلی پاییز چیست؟ / برنامه‌ریزی دانشگاه‌های دنیا برای ارائه دروس

این در حالی است که نظرسنجی انجمن ثبت‌نام و پذیرش دانشجویان دانشکده‌های آمریکایی حاکی از آن است که ۱۶ تا ۲۱ درصد موسسات آموزشی در حال برنامه‌ریزی هستند که ترم پاییز را دیرتر شروع کنند. به طور مثال، دانشگاه جورج تاون در ایمیلی که به دانشجویان دوره کارشناسی خود زده، اعلام کرده است که ترم آن‌ها دو هفته دیرتر شروع می‌شود و این تاریخ از ۲۶ اوت به ۱۴ سپتامبر تغییر کرده است.

برخی دانشگاه‌ها هم روشی محتاطانه‌تر از همه اتخاذ و اعلام کرده‌اند که ترم پاییزشان به هیچ وجه برگزار نمی‌شود و مجددا از سال ۲۰۲۱ شروع به کار خواهند کرد. دانشگاه استنفورد به صراحت این خبر را اعلام کرده است. در این راستا برخی از کارشناسان گفته‌اند که بسته شدن کامل برای اکثر دانشگاه‌هایی که اعضای هیات علمی‌شان حقوق ثابت می‌گیرند، راهکار درستی نیست.

رئیس دانشگاه استکتون در نیوجرسی نیز اعلام کرد که راهکاری چندگانه برای برگزاری ترم پاییز این دانشگاه در نظر گرفته است و به احتمال زیاد یک ترم کاملا عادی و حضوری را برگزار خواهد کرد، ولی گزینه‌های دیگر را نیز باز خواهد گذاشت تا در صورت لزوم رویکرد‌های دیگری را نیز اتخاذ کند.

البته به نظر می‌رسد که در این تصمیم‌گیری‌ها، سیاست استانداران نیز تاثیرگذار است. به طور مثال در ایالت‌های جنوبی با استانداران جمهوریخواه، به دلیل محدود کردن خسارات اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا، برنامه‌های سفت و سخت و حتی تهاجمی‌ای را برای بازگشایی دانشگاه‌ها اتخاذ کرده‌اند.
 
تکلیف دانشجویان برای ترم‌تحصیلی پاییز چیست؟ / برنامه‌ریزی دانشگاه‌های دنیا برای ارائه دروس

تصمیم‌گیری سخت برای دانشجویان
در حالی که دانشگاه‌ها هنوز چند ماه تا زمان شروع کار‌های ثبت‌نام و برگزاری ترم جدید وقت دارند و بیشتر آن‌ها نیز اعلام کرده‌اند که فعلا تا مشخص نشدن شرایط گسترش ویروس کرونا تصمیم خاصی اتخاذ نکرده‌اند، دانشجویان ورودی و آینده‌نگر به شدت تحت فشارند تا بتوانند زودتر تصمیم محکمی بگیرند.

بازده کم و نرخ نزولی که دانشجویان برای درخواست کمک‌های مالی فدرال دارند، نشان می‌دهد که بسیاری از آن‌ها ممکن است در تصمیم‌گیری مجدد برای ثبت‌نام در کالج خود تجدیدنظر کنند. از سوی دیگر، اکثر دانشجویان و خانواده‌های آن‌ها به دلیل بسته شدن کسب‌وکار خود شرایط اقتصادی مناسبی ندارند و همین به معنای کاهش توانایی پرداخت هزینه دانشگاه است و اکثر آن‌ها بیشتر دوست دارند که ترم پاییز به صورت مجازی برگزار شود تا شهریه‌ای در کار نباشد یا کمتر باشد.

یک ترم عادی با احتمال اعمال برخی تغییرات
رئیس دانشگاه استوکتون، می‌گویند: در این دانشگاه ۳ هزار و ۵۰۰ دانشجو زندگی می‌کنند. به دلیل مساله فاصله‌گذاری اجتماعی نمی‌توانیم همه این افراد را پذیرش کنیم. برخی دانشگاه‌ها مثل آتلانتیک اعلام کرده که برای رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی مجبور است به غیر از محوطه خود دانشگاه، از سالن بازی و استراحتگاه نیز استفاده کند.

کالج ویلیام جول نیز اعلام کرده است که تمامی دانشجویان در صورت درخواست می‌توانند اقامتگاه خصوصی دریافت کنند. اما سایر امکانات عمومی شامل ورزش در کل لغو خواهد شد.

برایان الکساندر، مدیر تحقیقاتی دانشگاه جورج‌تاون می‌گوید: سناریوی قوی‌تر این است که یک ترم «با شرایط تغییر وضعیت» برگزار شود. یعنی روسای دانشگاه‌ها باید خود را برای هر تغییری در شرایط گسترش کرونا آماده کنند تا خیلی زود شرایط را برای دانشجویان مهیا کنند تا کلاس‌ها را هم به صورت حضوری و هم به صورت مجازی برگزار کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار