معاون پژوهشی دانشگاه تربیت مدرس گفت: تولید ادبیات، شعر و داستان بسیار مهم است. تولیدات فرهنگی باید در جامعه احیا شوند.
یعقوب فتح اللهی، معاون پژوهشی دانشگاه تربیت مدرس در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: انقلاب اسلامی با آوردن تحقیقات علمی به درون دانشگاه آنها را زنده کرده است، که نماد آن را میتوانیم در رتبه علمی ایران در میان کشورهای جهان مشاهده کنیم؛ که بسیار رتبه خوبی است.
وی با بیان اینکه ما در محافل علمی به مدد انقلاب اسلامی خوشنام هستیم؛ اظهار کرد: تمام این مسائل به دلیل پاکی خون شهدا است، ایران قبل از انقلاب اسلامی از نظر علمی جایگاهی نداشت در صورتی که اکنون در جایگاه رفیعی قرار دارد.
فتح الهی تصریح کرد: هرجامعهای با تولید زنده است. تولید تنها مختص به تولید صنعتی نمیشود، بلکه تولید ادبیات، شعر و داستان نیز بسیار مهم است. نمونه بارز این نوع از تولید را میتوانید در آثار مولانا، سعدی، و حافظ جستجو کنید. تولیدات فرهنگی نیز همچون تولید ادبی از دیگر مواردی هستند که در گذشته وجود داشتهاند و اکنون باید احیا شوند.
معاون پژوهشی دانشگاه تربیت مدرس افزود: هنر نیز از دیگر مواردی است که در آن تولید صورت میگیرد، زیرا آنها به خلاقیت نیازمند هستند. پس از این موارد ما به تولید علم و تولید صنتی میرسیم. در حقیقت اجتماع چهار تولید ادبی، فرهنگی-هنری، علم و صنعتی، جامعه را زنده نگه میدارد.
وی بیان کرد: بنابراین بهتر است ما به تولید بپردازیم، هرچند غربیها از آن استفاده کنند. تمام نظریات دانشمندان ما در گذشته توسط جامعه غربی مورد استفاده واقع شده است. اکنون نیز لازم است تولیدات خود را افزایش دهیم و از غرب پیشی بگیرم، به طوری که آنها از تولیدت ما بهره برداری کنند.