کد خبر:۸۵۱۶۰۴
رییسی در کنفرانس مجازی:

در مکان‌های شلوغ از ماسک استفاده کنید حتی پارچه‌ای / کرونا با گرم شدن هوا از بین نمی‌رود

معاون بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: استفاده از ماسک می‌تواند پیشگیرانه باشد و باید در مکان‌های شلوغ از مکاسک استفاده کرد حتی ماسک‌های پارچه‌ای هم کافی است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، در نشست مجازی با اصحاب رسانه به مناسبت روز جهانی بدون دخانیات، گفت: در حال حاضر، این تصور که ویروس با گرم شدن هوا ضعیف می‌شود غلط است. الآن در سطح دنیا رتبه دوم و سوم، برزیل و روسیه است. برزیل منطقه گرم است و روسیه منطقه سرد است. یعنی ارتباط معناداری بین دمای هوا و ویروس نیست. هر کسی از خانه بیرون می‌اید ماسک داشته باشد. اما اجبار برای شرکت در مجالس است. ثابت شده است که استفاده از ماسک می‌تواند پیشگیرانه باشد.

وی افزود: نیازی به ماسک ۹۵ نیس تو حتی یک ماسک پارچه‌ای هم برای جلوگیری کافی است؛ بنابراین مردم از ماسک‌های خانگی که قابل ضدعفونی، شستشو باشد کافی است. با توجه به اینکه مساجئ و پاساژ‌ها بازگشائی شده‌اند، رعایت این نکات بیش از پیش مهم است. ویروس نه ضعیف شده است و نه از بین رفته است. اگر اطمینانی برای مدیریت حاصل شده استف بخاطر رعایت مردم است. اگر این رعایت صورت نگیرد، این ویروس حتی در شهرهائی که کنترل شده است بازمی گردد.
 
رییسی اضافه کرد: اینکه می گوید سازمان بهداشت جهانی اجازه کالبد شکافی به کشورها نمی دهد اشتباه است و هر کشوری می تواند اجساد بیماران خودشان را بررسی کنند.
 
رییسی با اشاره به بازگشایی مساجد، پاساژ‌ها و فضا‌های کسب و کار، ادامه داد: با بازگشایی‌های صورت گرفته رعایت نکات بهداشتی بیش از پیش مورد نیاز است. استفاده از ماسک در مترو، تاکسی، وسایل حمل و نقل عمومی، مساجد و ... لازم است و به این ترتیب خطر انتقال را کاهش می‌دهد.

معاون وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه ویروس کرونا نه ضعیف شده و نه از بین رفته است، گفت: ویروس همچنان وجود دارد و با همان قدرت کار خود را می‌کند. اگر هم نسبت به مدیریت بیماری در کشور اطمینانی حاصل شده، این موضوع به دلیل رعایت مردم است و اگر به این موضوع خدشه‌ای وارد شود و رعایت موارد بهداشتی کم رنگ شود، ویروس مجددا بازمی‌گردد و گرفتاری ایجاد می‌کند. به طور جد از هموطنان می‌خواهیم که موارد را رعایت کنند.
 
رئیسی با اشاره به اینکه ماسک زدن از استفاده از دستکش بسیار مهمتر است، افزود: در رستوران‌ها نیز بهتر است کارکنان بجای دستکش دستان خود را مرتب بشوید؛ چراکه دستکش می‌تواند بسیار خطرناک باشد؛ در نتیجه بهترین وسیله برای محافظت در برابر کرونا زدن ماسک است.

وی با اشاره به اینکه ضرورتی به استفاده از ماسک‌های N۹۵ وجود ندارد، گفت: رعایت پروتکل‌ها در مسافرت بسیار ضروری است و افراد باید در طول مسافرت از حضور در بازار‌ها و مراکز خرید و محل‌های تجمعات خود داری کنند. همچنین مردم در صورت قصد انجام مسافرت اگر از خودرو شخصی استفاده کنند بهتر است.


معاون بهداشت وزیر بهداشت تأکید کرد: از نظر ما باید هرکس از خانه خارج میشود بهتر است از ماسک استفاده کند و اگر قصد استفاده از حمل و نقل عمومی و حضور در تجمعات را دارد باید از ماسک استفاده کنند. ضمن اینکه کرونا از بین نمی‌رود و امسال واکسن کرونا را نخواهیم داشت و باید با این ویروس کرونا زندگی مسالمت آمیز داشته باشیم.


رئیسی با اشاره به اینکه ظرفیت تولید سیگار در کشور را به ۱۰۰ میلیارد نخ رسانده‌ایم، گفت:ما می‌توانیم به عنوان صادر کننده سیگار باشیم.


وی با بیان اینکه تنها کمتر از ۳ درصد دانش آموزان از بازگشایی مدارس استقبال کرده‌اند، افزود: برگزاری مراسم عروسی ممنوع است و درباره استفاده از پارک‌ها نیز مردم باید از تجمع در پارک‌ها و استفاده از رستوران و وسائل بازی خود داری کنند و صرفا برای پیاده روی باشد. همچنین درخصوص پارک چیتگر نیز باید این حضور و رعایت نکات لازم بسیار سختگیرانه باشد.

معاون بهداشت وزیر بهداشت اضافه کرد: بر اساس اخرین بررسی که صورت گرفته است به احتمال خیلی زیاد از ۱۷ خرداد طرح ترافیک بر می‌گردد.

وی با اشاره به اینکه میزان بستری بیماران کرونا در کشور کم شده است، بیان داشت: تعداد بیماران سرپایی زیاد شده است، اما در خوزستان تعداد بستری ما زیاد است.
 
وی در ادامه در پاسخ به سوالی درباره اصرار مسوولان شهری برای اجرای طرح ترافیک در تهران، با بیان اینکه به احتمال زیاد زمان بازگشت و اجرای مجدد طرح ترافیک ۱۷ خرداد ماه باشد، گفت: این موضوع از مناظر مختلفی قابل بررسی است. شهر تهران زیر ساخت حمل و نقل عمومی اصلا خوب نیست و اگر قرار باشد در شرایطی طرح اجرا شود که ناوگان حمل و نقل عمومی افزایش نیافته است، ازدحام زیاد در این ناوگان می‌تواند سبب بروز مشکل شود. نباید فکر کنیم پروتکل یک عصای جادویی است؛ پروتکل یک سری دستور العمل است که باید به درستی به آن پایبند بود و گاهی نیز نیاز به بازنگری دارد.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار