آخرین اخبار:
کد خبر:۸۵۸۷۰۴
یادداشت دانشجویی |

زنان، بردگان سازمان‌های جاسوسی

بلایی وجود دارد که امروزه گریبان بسیاری از جوامع غربی را گرفته و دائماً از مواضع حقوق زنان دفاع می‌کنند؛ اما آن‌ها را به سمت پست‌ترین کار‌ها می‌کشانند و خیلی وقت‌ها که دستگیرشدگان زیر بار شکنجه‌های سنگین جان خود را از دست می‌دهند.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محدثه ایزدی؛ «.. با کشتن من هیچ دردی دوا نمی‌شود، با مرگ من فعالیت سازمان سیا درکشور شما متوقف نمی‌شود و بلکه با وسعت بیشتری ادامه خواهد یافت. سازمان سیا نه‌تن‌ها در کشور شما بلکه در همه جهان چه در ممالک کمونیستی و وابسته به اردوگاه شرق و چه در ممالک سرمایه‌داری وابسته به بلوک غرب فعالیت وسیعی دارد. اگر می‌خواهید از شراین سازمان راحت شوید، باید ایالت ویرجینیای آمریکا که حافظ قرآن می‌باشد را نابود کنید.»



عبارات فوق آخرین جملات از دفاعیات «باندا» جاسوسه‌ای که در سال ۱۹۵۲ از جانب سازمان سیا در کشاکش جنگ خونین دو کره به کشور کمونیستی کره شمالی فرستاده‌شده بود. مادر وی نیز ۱۰ سال پیش از آن به جرم جاسوسی به نفع آلمان توسط فرانسویان اعدام‌شده بود. باندا یکی از هزاران جاسوسه‌ای است که در سازمان سیا و یا سایر سازمان‌های اطلاعاتی در خدمت اهداف جاسوسی قرار داشت و دارند. باندا دختری که هنگام مرگ خود ۳۵ سال داشت، از زمان اعدام مادرش به دست فرانسوی‌ها وارد فعالیت‌های مخفی زیرزمینی شد. وی به‌سرعت به‌عنوان یک جاسوسه زیرک در خدمت آمریکا درآمد؛ اما وی نه اولین زنی بود که در خدمت هدف‌های توسعه‌طلبانه جاسوسی قرار داشت و نه آخرین آن، بلکه استفاده از زنان به امر جاسوسی پیشینه‌ای طولانی دارد.



شناخت جاسوسی و شناسایی جاسوس‌ها یا جاسوسه‌ها ازجمله مهم‌ترین دستاورد‌ها در فعالیت‌های اطلاعاتی محسوب می‌شود. آشنایی با سازمان‌های جاسوسی برای هر کشور اهمیت بسیاری دارد، زیرا استقلال و ثبات سیاسی هر کشور به مقیاس وسیعی به میزان فعالیت این سازمان‌ها بستگی دارد. طبعاً هر جاسوس یا جاسوسه و هر سازمان جاسوسی نهایت کوشش خود را برای حفظ اسرار درونی و جلوگیری از افشای آن به کار می‌بندد و هر بار که یکی از شیوه‌ها و شگرد‌های جاسوسی آن‌ها فاش شود فوراً فنون دیگری جایگزین آن خواهند کرد. استفاده از زنان برای جاسوسی یکی از همین فنون‌ها است. نخستین سازمان جاسوسی که از زنان برای کشف اسرار سیاسی، نظامی و صنعتی استفاده کرده است، سازمان جاسوسی انگلستان به نام «اینتلجینس سرویس» می‌باشد. این سازمان زنانی را که از چهره و اندام موزون و زیبایی برخوردارند به استخدام خود درآورده و آنان را به‌عنوان مسافرین عادی و با گذرنامه‌ها و مدارک عادی روانه‌ی کشور‌ها می‌کند. این افراد معمولاً سعی می‌کنند در نزدیکی مراکزی که مأموریت جاسوسی در آن دارند اقامت نمایند.



آنان با رفت‌وآمد‌های زیاد و خودنمایی‌های تعمدی به‌تدریج به داخل مرکز فوق راه می‌یابند و درنتیجه این رفت‌وآمد‌ها به اسرار موردنیاز خود دسترسی پیدا می‌کنند. گاهی وقت‌ها این برقراری ارتباط ماه‌ها و شاید سال‌ها وقت ببرد، در این میان مهارت جاسوسه در کوتاه کردن طول این مدت نقش اساسی دارد. یکی از این جاسوسه‌های انگلیسی دختری به نام «ژوتردبل» بود که از ۲۴ سالگی در سازمان جاسوسی انگلیس استخدام گردید و در سال ۱۹۱۵ به قاهره عازم شد. وی مأمور بود در داخل نهضت‌ها و حرکت‌های اسلامی ضد استعماری در مصر نفوذ یابد. او همچنین با تن دادن به اعمال منافی عفت موفق شده بود حتی در سفارتخانه‌های خارجی در قاهره نیز نفوذ نماید. وی بعدازآن مأموریت‌های مشابه‌ای در عربستان سعودی، عراق، هند و اردن دریافت کرد و درنهایت طی حادثه‌ای جان خود را از دست داد.



امثال این زن در سازمان‌های جاسوسی بسیارند که برای اهداف کثیف عده‌ای خودفروشی می‌کنند و درنهایت جان خود را از دست می‌دهند. ازنظر ویلیام کیسی که درزمان ریگان ریاست سازمان جاسوسی آمریکا را بر عهده داشت یک کارمند موفق برای سازمان من کسی است که درنهایت شهامت از زندگی خود بگذرد و از سرنوشت آینده خود نهراسد. نیرو باید گستاخ، بی‌پروا، باشهامت و شجاع باشد و مصالح خود وزندگی خود را فرع بر مصالح سازمانی بداند که وی در خدمت آن است.



جالب است که این جریانات به اسم دفاع از حقوق زنان برای حضور زنان در همه قسمت‌های جامعه مطرح می‌شود و بعدازآن باعث به منجلاب کشیده شدن زنان و درنهایت مرگ با ذلت آن‌ها می‌شود. بلایی که امروزه گریبان بسیاری از جوامع غربی را گرفته است و دائماً از مواضع حقوق زنان دفاع می‌کنند، ولی آن‌ها را به سمت پست‌ترین کار‌ها می‌کشانند و خیلی وقت‌ها که دستگیرشدگان زیر بار شکنجه‌های سنگین جان خود را از دست می‌دهند. در اینجا این سوال مطرح می‌شود پس حرمت و شأن زنان این میان کجاست؟ چرا این عزت توسط مدعیان دفاع از حقوق زنان حفظ نمی‌شود؟ لازم است به این مسئله اشاره شود که دفاع از حقوق زنان از زمانی علم شد که عده‌ای سودجو برای رسیدن به منافع نامشروع خود به بهره‌گیری از زنان احتیاج پیدا کردند و زنان ساده لوحانه این مسئله را پذیرفتند و بردگان بی‌چون‌وچرای آن‌ها شدند و به دنبال حقوق خود در فساد کده‌ها گشتند و کرامت انسانی خود را که اسلام تضمین کرده است به بهای کم فروختند.

 

محدثه ایزدی - عضو بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز

انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار