آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۵۴۴۴
در اختتامیه چالش ملی کرونا - ۴

غفاری: دستاورد‌های چالش کرونا به تولید توان و امید می‌پردازند

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: دستاورد‌های چالش کرونا به تولید توان و امید می‌پردازند و در واقع این هم افزایی به ما کمک می‌کند که از سرمایه‌ها و دارایی‌های خود بهتر استفاده کنیم.

غفاری: دستاورد‌های چالش کرونا به تولید توان و امید می‌پردازند

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در مراسم اختتامیه چالش ملی کرونا که به صورت مجازی برگزار شد، با بیان اینکه یک جامعه پیش رو یک جامعه آرمان گرا است، گفت: یکی از کلیدی ترین نکاتی که در بیانیه گام دوم انقلاب بر آن تاکید شده، بهره گیری از نیروی جوانان در راستای رشد و بالندگی است که چالش ملی کرونا در این راستا حرکت کرده است.

 

وی با بیان اینکه ما در کشورمان با یک هوشمندی جمعی مواجه هستیم به گونه ای که تجربه نشان داده این هوشمندی جمعی حلال مشکلات بوده، تصریح کرد: هوشمندی جمعی در کشورمان برای حل مشکلات نه تنها هزینه ها را در مقابله با چالش ها کاهش می دهد بلکه یکی از ثمرات آن کار جمعی و گروهی بوده است.

 

غفاری مسئولیت پذیری را یکی دیگر از اثرات کار گروهی و هوشمندی جمعی دانست و افزود: چالش ملی کرونا توسط جمعی از جوانان فرهیخته برگزار شده و این در حالی است که امروز نگاه جامعه به جوانان است به هر روی مردم وقتی دستاوردهای این چالش را ببینند احساس غرور خواهند کرد و به فرزندان خود می بالند .

 

وی با تاکید براینکه امروز به یک جامعه با نشاط نیاز داریم، تصریح کرد: دستاوردهای چالش کرونا به تولید توان و امید می پردازند و در واقع این هم افزایی به ما کمک می کند که از سرمایه ها و دارایی های خود بهتر استفاده کنیم.

 

غفاری تصریح کرد: جامعه ای که از غرور بهره مند باشد استقامت و تاب آوری آن در برابر هجمه ها، مشکلات و مخاطرات بیشتر خواهد بود.

 

وی گفت: مجموعه فعالیت های صورت گرفته در چالش ملی کرونا ارزشمند هستند؛ چرا که این فعالیت ها حاصل روحیه مخلصانه است به هر روی امیدواریم از این دست فعالیت ها در کشور استمرار یابد چون پیشرفت جامعه در گروی چنین اقداماتی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار