فلاح درباره تعداد آثار دریافتی در این جشنواره گفت: حدود ۲۴۵۰ اثر در این جشنواره دریافت کردیم و بیش از ۱۶۰ دانشگاه در این جشنواره شرکت کرده بودند. همچنین بالغ بر ۲۵۰ تشکل و کانون و گروه دانشجویی آثار خود را به جشنواره ارسال کردند و از تمام استانهای کشور در این جشنواره شرکت کننده وجود داشت اما مثل تمام جشنواره ها تعداد آثار ارسالی از پایتخت بیشتر بود و سه دانشگاهی که بیشترین آثار را برای ما فرستادند ابتدا دانشگاه شهید بهشتی بود که ۳۰۰اثر ارسال کردند، دومی دانشگاه امیرکبیر با ۲۳۹اثر و سپس دانشگاه تهران با ۲۳۲ اثر.
وی ادامه داد: با تمام این تفاسیر که تعداد آثار از تهران بیشتر بود اما آثار ارسالی از استانها نسبت به سال قبل رشد قابل توجهی داشت. بخشهایی که امسال در این جشنواره وجود داشت عبارتند از: نشریات، تبلیغات و بُرد، پادکست، فضاسازی یا دکو به علاوه یک بخش ویژه محتوایی که ۵قسمت بود من جمله فعالیتهای اجتماعی زنان، نظارت مردمی بر عملکرد مسئولین، آموزش پولی در دانشگاهها، رواج مصرف گرایی و خانورمیانه پس از معامله قرن.
مسئول اجرایی جشنواره نشریات نباء افزود: در بخش ویژه سعی کردیم تنوع موضوع را پوشش دهیم و هم فرهنگی، دانشجویی و بین الملل و ... داشتیم و در دو بخش فعالیت اجتماعی زنان و نظارت مردمی بر رفتار مسئولان بیشترین تعداد آثار دریافتی را داشتیم و پیش بینی ما هم همین بود. با وجود اینکه بخشی مثل آموزش پولی در حال رخ دادن است در دانشگاهها اما استقبال از آن کم بود.
وی گفت: قرار بود تا بیستم فروردین ماه آخرین مهلت ارسال آثار باشد که با ادامه شرایط کرونا تا اردیبهشت ماه تمدید شد. همینطور بخشی دیگر تحت عنوان کروناگاه اضافه کردیم که تا پایان خرداد ماه مهلت داشت.ما از اوایل فروردین ماه غربالگری آثار را شروع کردیم و اواخر فروردین ماه بود که داوری مرحله اول را شروع کردیم، بعد از آن رسیدیم به داوری مرحله دوم و سپس در نهایت جلسات داوری نهایی را تشکیل دادیم و تقریبا اواخر خرداد ماه داوریهای مان تمام شد و برگزیدگان مشخص شده بودند ولی به واسطه کرونا و پیک دوم کرونا که آغاز شد نتوانستیم اختتامیه را برگزار کنیم و تاریخ اختتامیه سه بار به دلیل کرونا عقب افتاد و پوستر و همه چیز آماده بود فقط یک تاریخ اختتامیه مانده بود و نهایتا با تداوم شرایط تصمیم گرفتیم که اختتانیه را مجازی برگزار کنیم و جوایز را برای برگزیدگان ارسال کنیم.
فلاح اظهار داشت: در تاریخ سی ام تیرماه اختتامیه را به صورت مجازی برگزار کردیم و در حال ارسال جوایز هستیم. امسال یک ویژگی خوبی که داشت شفافیت فرایند داوری آثار بود که کمک میکند به بهبود کیفیت آثار و اینکه دانشجویان در این رقابت کمی شاخص ها و معیارها را ببینند. ما برای کمک به این فرایند شفافیت داورها را اعلام کردیم و نکته دیگر این بود که تلاش کردیم تعداد داورها را بیشتر کنیم تا داوری منصفانه تری شکل بگیرد و در مجموع رقمی حدود ۷۵نفر درگیر داوری بودند. در جشنواره سال ۹۹ ما تلاش کردیم تا تمام قالبهای رسانهای را پوشش دهیم و قالبی جانماند و یک بخش نسبتا قالب توجهی داشتیم که امسال امتحان کردیم این بود که داوران از مخاطبین بودند.
مسئول جشنواره نشریات نباء توضیح داد: معمولا ما در دانشگاهها از لحاظ تولید محتوا چندان مشکلی نداریم بلکه در توزیع محتوا دچار مشکل هستیم و بسیاری از این مخاطبان تولیدات را ندیدهاند به همین سبب در بخش کلیپ داوری را بر عهده مخاطب گذاشتیم. مهمترین نکتهای که در جشنواره به آن رسیدین این بود که افرادی که در این جشنواره کاندیدای بهترینها شدند نیازمند تقویت هستند و برآن شدیم تا امسال بخشی را برای آموزش اختصاصی و تقویت آنها در نظر بگیریم که لازمه آن همراهی دانشجویان است و البته ما نیز در تلاش هستیم که محتوای مقبولی برای آنها قراردهیم تا استفاده کنند.