کد خبر:۸۶۹۴۴۲
دهقانی در گفتگو با دانشجو:

دوره‌های آموزشی «توانا» با رویکرد مسئله محوری برگزار می‌شود / شرکت گروه‌های جهادی بیش از ۲۳ استان

مسئول دوره آموزشی «توانا» معاونت عملیات جهادی بسیج دانشجویی جزئیات برگزاری این دوره‌ها را تشریح کرد.

فردا صبح ///برگزاری دوره‌های آموزشی «توانا» با رویکرد مسئله محوری ویژه گروه‌های جهادی/ شرکت گروه‌های جهادی بیش از ۲۳ استان تاکنون

محمد حسن دهقانی، مسئول دوره آموزشی توانا معاونت عملیات جهادی بسیج دانشجویی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به آغاز برگزاری دوره توانمند سازی گروه‌های جهادی با عنوان دوره آموزشی «توانا» گفت: حدود یک ماه است که این دوره آموزشی آغاز شده و در طول این یک ماه توانستیم ۱۰ استان را پوشش دهیم و آموزش‌ها به صورت مجازی برگزار شده است.

وی افزود: با توجه به وضعیت کرونا و ملاحظات سلامتی که برای فضای دانشجویی و جهادگران داشتیم، آموزش‌ها را به فضای مجازی منتقل کردیم، اما یک سری آفت‌ها فضای مجازی دارد و برخی فایده‌ها هم دارد، اما تلاش ما این است که بتوانیم خروجی مناسبی را از آموزش‌های فضای مجازی داشته باشیم.

دهقانی اضافه کرد:در حال حاضر ۱۳ استان در صف انتظارشرکت در دوره هستند که هر هفته بین ۳ تا ۴ استان را پوش می‌دهیم و به این شکل است که دوره تناوب برگزاری رویداد ۷ تا ۱۰ روز است و روز‌های دوشنبه و چهارشنبه افتتاحیه دوره‌ها است.
 
شرکت بیش از ۱۲۰۰ دانشجوی جهادی در دوره‌های آموزشی

وی یادآور شد: در نشست‌های تخصصی به مسئله محوری، ریشه یابی مشکلات و پیدا کردن مسئله به طور مفصل پرداخته می‌شود و همزمان با این موضوع برای جذب مخاطب بیشتر، نشست‌های تخصصی موضوعی برگزار می‌شود که در حوزه‌های مختلف اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و. برگزار می شود که در مرحله دوم شرکت کنندگان موضوعات را ارائه می‌دهند که تاکنون ۱۲۲۵ نفر ثبت نام کردند که ۷۵۵ نفر جهادگران خواهر و ۴۷۰ نفر جهادگران برادر هستند که تحصیلات از کارشناسی تا دکترا، که ۱۵۰ نفر کارشناسی ارشد، ۱۰۰۰ نفر کارشناسی و ۴۵ نفر دوره دکترا بودند.

مسئول دوره آموزشی توانا ادامه داد: اکثرا اردو‌های جهادی اول یا دوم است که در این دوره‌ها شرکت کردند که البته گروه‌های هستند که سابقه فعالیت در یک منطقه را دارند که محتوا به گونه‌ای بوده که مخاطب را جذب کرده است.تمام تلاش ما این است که مطالبات رهبری را برای جذب فضا‌های مختلف در گروه‌های جهادی را جذب کنیم و مخاطب جهادی را افزایش دهیم، متد‌هایی را در نظر گرفتیم که حداکثر مخاطب با ذائقه‌های مخلتف را داشته باشیم.

دهقانی خاطرنشان کرد: رویداد توانا جایگاه خود را در بین گروه‌های جهادی پیدا کرده و آموزش با رویکرد مسئله محوری است و شاید دلیل آن این است که فضا‌ها و دیتا‌های ذهنی را عملیاتی کردیم و هرآنچه گفته شده عملیاتی شده و رویکرد‌ها تخصصی شده و شاهد آن هستیم که در بستر عملیات هم از آن خروجی می‌گیریم مانند حضور دانشجویان و گروه‌های جهادی در حاشیه شهر به نتایجی در خصوص حاشیه نشینی رسیده اند و به خلاء قانون دست یافتند که این قانون درحال اصلاح است.

وی یادآور شد: گروه‌های جهادی با ذربین کارشناسی شده در مناطق حضور پیدا می‌کنند مانند حضور در قرارگاه مبارزه با کرونا که مورد تقدیر مسئولین قرار گرفت. فضایی که در پیش رو داریم گروه‌های جهادی مسئله محور را ساماندهی کنیم و در مرحله دوم جامعه تخصصی گروه‌های جهادی را افزایش خواهیم داد.
 

حاشیه نشینی و اقتصاد محور اصلی دوره آموزشی توانا
دهفانی با اشاره به جزئیات مباحث دوره‌های توانا گفت: بحث اقتصادی و حاشیه نشینی را خواهیم داشت و با مدلی که در این رویداد در نظر گرفتیم سطح گروه‌های جهادی به وضعیت مطلوب برسد. این دوره کاملا کارشناسی شده است که بتواند مخاطب خود را جذب کند.

وی افزود: سعی شده به بهترین شکل و راحترین شکل فضا را آماده کنیم که دانشجویان بتوانند ازاین دوره‌ها استفاده کنند. صرفا نیاز به دوره‌های حضور و بلند مدت نیست بلکه باید متد‌ها تغییر پیدا کند و فضای جنبش دانشجویی می‌طلبد که فضای عملیات گونه همراه با علم و محتوا باشد.

دهقانی اظهار داشت: این دوره‌ها تا هفته دوم مهرماه ادامه دارد و گروه‌های جهادی می‌توانند به پورتال توانا مراجعه کنند و قسمت رویداد‌های مجازی، رویداد‌های توانا را انتخاب کنند. این رویداد برای گروه‌های دانشجویی در نظر گرفته شده است، اما گروه‌های دیگر نیز در این رویداد شرکت کردند. استان‌هایی که دوره‌های آن‌ها برگزار شده و گروه‌هایی که نتوانستند شرکت کنند می‌توانند در دوره‌های آینده ثبت نام کرده و در این دوره‌ها شرکت کنند.

وی در خصوص مرحله دوم این دوره‌ها گفت: دوره دوم به صورت تخصصی‌تر است و آن هم ورود گروه‌های جهادی به مرحله شتاب دهی است، گروه‌های منتخب در این دوره‌ها در حوزه‌های مختلف شرکت خواهند کرد که بتوانیم شاهد به بار نشستن ایده‌های گروه‌های جهادی باشیم و از فضا‌های عمومی فاصله بگیرند و کار کارشناسی انجام دهند.

مسئول دوره آموزشی توانا افزود: این دوره‌ها به صورت کارشناسی است و گروه‌ها باید مشکلات مناطق تحت رصد خود را اعلام می‌کنند و اساتید به صورت مداوم با این گروه‌ها در ارتباط هستند و ناظر به امتیازاتی که می‌گیرند خروجی این گروه‌ها گرفته می‌شود و به صورت میدانی نیز کار دانشجویان رصد می‌شود و روش داوری مشخص و کارشناسی شده است.

وی در خصوص برگزاری اردو‌های جهادی گفت: اردو‌ها با رعایت کامل پروتکل بهداشتی، مدیریت شده و مورد نیاز درحال برگزاری است.

دهقانی با اشاره به شرکت این گروه‌ها در جشنواره ملی جهادگران گفت: گروه‌های برتر دوره‌های توانا به صورت مستقیم وارد جشنواره جهادگران می‌شوند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار