بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی (ره) ضمن ابراز نگرانی از تصمیم اخیر سازمان انرژی اتمی ایران از علی اکبر صالحی برای حضور در جلسه با دانشجویان دعوت کرد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه علامه خطاب به علی اکبر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی پیرامون ناکارآمدی برجام و درست عبرت گرفتن از آن نامهای منتشر کرد.
بسم الله الرحمن الرحیم
ریاست محترم سازمان انرژی اتمی جمهوری اسلامی ایران جناب آقای دکتر علی اکبر صالحی. سلام علیکم
با سلام و صلوات بر محمد و آل محمد (ص) و با احترام؛ به استحضار میرساند با توجه به اخبار واصله تحت عنوان «اجازه دسترسی داوطلبانه ایران به دو مکان مشخص شده توسط آژانس در راستای تسهیل فعالیتهای راستی آزمایی آژانس برای حل و فصل موضوعات» بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی (ره) ضروری میداند تا نکاتی را خدمت حضرتعالی متذکر شود و مسائلی را جهت شفاف سازی عمومی از سوی جنابعالی مطرح نماید و نهایتا یک درخواست فوری دارد:
بیش از پنج سال از امضاء توافق نامه برجام بین ایران و کشورهای ۱+۵ و دو سال نیز از خروج آمریکا از این قرارداد میگذرد. از آغازین روزهای دولت یازدهم تا انعقاد این توافق نامه، تمامی ظرفیت سیاسی و اقتصادی کشور به «توافق با غرب» احاله میشد؛ به طوری که رئیس جمهور محترم حل مشکل آب کشور را نیز به برجام حواله میدادند. برجام امضاء شد و یکی از کشورهای عضو بدون اینکه هرگونه محدودیتی از درون متن برجام شامل او شود، از آن خارج شد و هیچ یک از مکانیسمهای حقوق بین الملل نیز نتوانست حق ملی مردم ایران را احقاق کند. در چنین شرایطی مسئولین دولتی کشور، همچنان چشم امید به تعهدات اروپاییها بسته اند و ارادهای برای فعلیت بخشیدن به «توان ملی» در حوزه تولید و اصلاح نظام حکمرانی اقتصادی در درون قوه مجریه دیده نمیشود. با وجود تمامی بدعهدیهای اروپایی و تخاصم روزافزون آمریکایی، ایران همچنان عضوی از برجام است و سعی دارد دست دشمنی که از «هیچ» برای فشار به مردم ایران بهانه میتراشد، «بهانه» ندهد!
پرسش اساسی این است که تا چه زمانی سیاست پذیرش ذلت و بهانه زدایی، جایگزین تهدیدزداییِ هوشمندانه و تغییر معادلات قدرت به نفع منافع ملّی خواهد بود؟
جناب آقای دکتر صالحی!
در شرایطی که بسیاری از کارشناسان معتقدند دولت در کاهش حداکثری امتیازدهی به غرب پس از خروج آمریکا از برجام و تداوم خدعههای اروپایی اهمال کرده است، سازمان انرژی اتمی متن بیانیه مشترکی را منتشر میکند که طبق آن ایران در ادامه سیاست امتیازدهیهای متوالی، «اجازه دسترسی داوطبانه آژانس به دو مکان مشخص شده را نیز داده است!» چنین اجازهای در شرایطی صادر شده است که از یک سو به گفته نماینده دائم ایران در سازمانهای بینالمللی مستقر در وین، ۲۰ درصد کل از بازرسیهای آژانس به ایران اختصاص دارد و روزانه بهطور متوسط ۳ بازرس در ایران حاضر هستند که این امر کاملاً بی سابقه است، از سویی دیگر ایران تقریباً به هیچ کدام از امتیازهای برجام دسترسی ندارد و در عوض، آژانس بین المللی اتمی " که اقدام این آژانس در همکاری با رژیم صهیونیستی در ترور دانشمندان هستهای کشورمان امری واضح و مبرهن است" امکان بازرسی و نظارتهای متعدد از اماکن حساس کشورمان را داراست.
آیا موقع آن نرسیده است که سازمان انرژی اتمی کشورمان از تجربههای قبلی در مواجهه با بهانه تراشیهای غربی درس بگیرد؟
آیا ریاست محترم این سازمان متوجه نیست این امتیازدهیهای متداوم نه تنها هیچ دست آوردی برای ایران ندارد، بلکه عطش بهانه تراشیهای متعدد را در آژانس ایجاد میکند؟
آیا نقش آژانس بین الملی اتمی در رخداد اخیر نطنز بررسی شده است؟ سازمان انرژی اتمی کشور باید برای مردم شفاف نماید عامل یا عوامل تجویز چنین اقداماتی شورای عالی امنیت ملی است یا شخصیتهای غرب زدهای که اهتمام بر حراج کشور داشته و دارند؟
در پایان بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی (ره) ضمن ابراز نگرانی از تصمیم اخیر درخواست دارد تا امروز جلسهای با شما داشته باشد تا به سوالات صریح دانشجویان پاسخ دهید. ضمنا اعلام میدارد هرگونه دست درازی به محیطهای حساس کشور که آغشته به خون شهیدانی، چون احمدی روشن، رضایی نژاد و طهرانی مقدم است برنتافته و در صورت عدم تشکیل جلسه، حضورا در روز چهارشنبه به سازمان انرژی اتمی مراجعه خواهیم کرد.
حسین صداقتی فرجود مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی (ره)