کد خبر:۸۷۶۱۶۲
شریعتمداری:

۱۱ مرکز نوآوری بخش تعاون تا مهر به بهره‌برداری می‌رسد

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی بعد از حضور در کمیسیون صنایع مجلس از بهره‌برداری ۱۱ مرکز نوآوری بخش تعاون تا مهر سال جاری خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد شریعتمداری وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی امروز (سه‌شنبه ۲۵ شهریور) پس از حضور در کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگوی تلویزیونی اظهار داشت: در کمیسیون صنایع اقدامات وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی که در چارچوب قوانین آمره بوده را تشریح کردند و گزارشی هم از اقدامات صورت گرفته به استحضار اعضای این کمیسیون رساندند.

وی افزود: در گزارش مذکور توضیحات مبسوطی در مورد اقدامات صورت گرفته در بخش تعاون کشور ارائه دادند ضمن اینکه نوآوری‌های بخش تعاون و مراکز نوآوری که تا مهرماه در ۱۱ استان کشور افتتاح و آماده به کار خواهد شد توضیحاتی دادند.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت: تقویت نهاد‌های بخش تعاون در این نشست مورد تاکید قرار گرفت مانند بانک توسعه تعاون و صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری بخش تعاون و بر همین اساس توجه به استفاده از سرمایه‌های خرد با کمک بانک توسعه تعاون و صندوق ضمانت سرمایه گذاری بخش تعاون تحت عنوان تامین مالی خرد تضمین شده بخش تعاونی در جلسه کمیسیون صنایع تشریح شد.

شریعتمداری افزود: در این کمیسیون تقاضا کردیم با همت مجلس این نهاد‌های مهم بخش تعاون را که موجبات افزایش سطح ارائه خدمات و به کارگیری بیشتر جوانان در شکل ساماندهی شرکت‌های تعاونی را در پی خواهد داشت در جریان لوایح اصلاحی و طرح‌های نمایندگان در بودجه ۱۴۰۰ داشته باشند.

وی گفت:در این نشست به صندوق‌ها هم گریزی زدیم و شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی گزارش مفصلی را به استحضار اعضای کمیسیون رساند که در آن به تغییرات قابل توجه و قابل ملاحظه‌ای که در شستا بعد از بورسی شدن صورت گرفته را ارائه کرد که موجب خروج شستا از یک تاریک خانه که امکان نورافکن انداختن به زوایای تاریک و پنهان آن نبود و رسیدن به جایگاهی که امروز کلیه صورت‌های مالی در بورس قابل عرضه است و سامانه‌های متعدد در آن در حال فعالیت هستند و از پنجره وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی امکان دسترسی به آن‌ها وجود دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار