رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: باید تا اواسط آبان ماه سال جاری تمام بخش های عملی دروس در دانشگاه ها به پایان رسیده باشد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدحسین امید، رئیس دانشگاه علمی کاربردی گفت: در سال جاری نیمی از حاضران در آزمون سراسری کشور اقدام به انتخاب رشته کرده اند و این امر نشان میدهد که گرایش افراد به سمت آموزشهای مهارتی افزایش یافته و تاکنون ۹۵ هزار نفر در دانشگاه جامع علمی و کاربردی کشور ثبت نام داشته اند.
امید ادامه داد: در واقع هر ساله با وجود کاهش تعداد افراد شرکت کننده در آزمون سراسری، تعداد متقاضیان تحصیل در دانشگاه علمی کاربردی ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش یافته است، چراکه فارغ التحصیلان و دانش آموختگان این دانشگاه میتوانند به سرعت جذب بازار کار شوند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به اینکه از ۷۵ درصد دانش آموختگان این دانشگاه ۴۰ درصد در مشاغل مرتبط با رشته تحصیلی بکارگیری میشوند که این عدد در دانشگاههای نظری به رقم بسیار کمتری میرسد، گفت: در حال حاضر ۶۰۰ مرکز جامع علمی و کاربردی در کشور فعالیت دارد که دانش آموختگان آن به سرعت جذب بازار کار میشوند و حتی برخی از شرکتهای بزرگ کشور خواهان و متقاضی دانش آموختگان و دانشجویان این دانشگاه هستند که نشان از توانمندی این دانشگاه در آموزشهای مهارتی دارد.
وی با اشاره به برگزاری کلاسهای دانشگاه به شکل مجازی در نیم سال گذشته، گفت: ۱۰۹ هزار کلاس در سطح دانشگاه برگزار میشود که باید به سرعت در فضای مجازی ادامه مییافت که با وجود برخی مشکلات این کار به انجام رسید. در نیم سال جاری نیز وضعیت بسیار بهتر است و به سرعت خود را با شرایط تطبیق دادیم به طوری که در حال حاضر با وجود اینکه بیش از یک هفته از آغاز مهر میگذرد میزان حضور دانشجویان در کلاسهای مجازی مطلوب است.
امید تاکید کرد: باید تا اواسط آبانماه سال جاری تمام بخشهای عملی دروس در دانشگاهها به پایان رسیده باشد تا اگر در اواخر پاییز و زمستان با مشکل جدی در موضوع ویروس کرونا، آنفلوآنزا و دیگر بیماریهای فصلی روبرو شدیم تحصیل دانشجویان با وقفه و تعویق مواجه نشود.