آخرین اخبار:
کد خبر:۸۸۰۷۰۷
یادداشت دانشجویی |

کرونا، مرگ، تدبیر

سؤال این‌جاست که وزارت آموزش و پرورشی که رئیس دولتش در جلسات مهم مربوط به دولت و مجلس هم به صورت مجازی شرکت می‌کند، چه الزامی برای کشاندن دانش‌آموزان به صورت حضوری به مدارس دارد؟!

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، امیرحسین کمانکش؛ از ۱۵ شهریور که زنگ آغاز سال تحصیلی حضوری توسط رئیس جمهور محترم به صورت مجازی و از دفتر کارشان در پاستور به صدا درآمد، یکی از بزرگ‌ترین نگرانی‌های خانواده‌ها حضور فرزندانشان در کلاس‌های نه چندان قابل اعتماد مدارس بوده است. از ابتدای سال تحصیلی و پخش فیلم‌هایی از مدارس که حاکی از عدم رعایت مطلوب پروتکل‌های بهداشتی بود، صدای اعتراضات خانواده‌ها و بعضاً معلمان به این بازگشایی عجولانه مدارس شنیده شد.

 

همین اخبار نگران‌کننده باعث شد تا بسیاری از خانواده‌ها عطای تحصیل حضوری فرزندشان را به لقایش ببخشند و به قیمت جان فرزندشان به این تصمیم آموزش و پرورش که با حمایت وزارت بهداشت هم همراه شده بود، اعتماد نکنند.

 

این ایام که اخبار غیر رسمی منتشر شده از ابتلای به کرونای معلمان و دانش‌آموزان، نشان از جولان کرونا در مدارس می‌داد، وزیر آمورش و پرورش اما تمام قد در برابر این واقعیت ایستاد و در یک مصاحبه هم اعلام کرد که تا کنون گزارشی از این که بازگشایی مدارس سبب ابتلا به کرونا شده است، به دستشان نرسیده است.

 

اما وضعیت به آن گل و بلبلی که جناب وزیر گفته‌اند نیست و عملاً دانش‌آموزان و معلمان در مدارس، چرخهٔ انتقال ویروس را تسریع می‌کنند و این را به سادگی می‌توان از افزایش آمار ابتلای کل کشور از اواسط شهریور ماه فهمید.

 

سؤال این‌جاست که وزارت آموزش و پرورشی که رئیس دولتش در جلسات مهم مربوط به دولت و مجلس هم به صورت مجازی شرکت می‌کند، چه الزامی برای کشاندن دانش‌آموزان به صورت حضوری به مدارس دارد!

 

شاید مافیای مدارس غیردولتی این‌قدر قدرتمند هستند که برای بی‌بهره نماندن یک‌ساله از شهریه‌های چند ده میلیونیشان توانسته‌اند از دولت و وزارت‌خانه‌هایش به عنوان اهرم فشار بر مردم برای باز کردن مدارس استفاده کنند. اتفاقی که در سطح تحصیلات تکمیلی و دانشگاه‌ها هم با اعمال نظر دانشگاه آزاد اتفاق افتاده است.

 

متأسفانه این نوع فشل مدیریت از سوی وزارت بهداشت هم بسیار غیرقابل پذیرش است. وزارت بهداشتی که برای دادن مجوز برگزاری مراسمات عزاداری محرم با تضمین عملی رعایت پروتکل‌ها، آن همه پافشاری و ریزبینی داشت، اکنون عملاً در برابر اتفاقاتی که در مدارس می‌افتد، سکوت کرده است.

 

امیرحسین کمانکش - کارشناسی مهندسی معدن و عضو تیم سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر

انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار