آخرین اخبار:
کد خبر:۸۸۱۳۲۰
طبق اعلام ناسا؛

سیارکی بزرگ‌تر از بوئینگ ۷۴۷ تا ساعتی دیگر با مدار زمین برخورد خواهد کرد

مرکز اشیاء نزدیک زمین ناسا اخیرا درباره سیارکی بزرگ‌تر از بوئینگ ۷۴۷ گفت که قرار است تا ساعتی دیگر با مدار زمین برخورد کند.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، مرکز اشیا نزدیک زمین ناسا هشدار داده‌است که سیارکی بزرگتر از بوئینگ ۷۴۷ قرار است امروز (هفتم اکتبر) با مدار زمین برخورد کند. آژانس فضایی ایالات متحده در حال ردیابی سنگ فضایی RK۲، ۲۰۲۰ است که در حال حاضر در مسیر برخورد با زمین است. این سیارک در دسته «شهاب‌سنگ‌های آپولو» طبقه‌بندی شده و اخترشناسان ناسا ماه گذشته شروع به ردیابی این سنگ فضایی کرده بودند.

این سیارک با سرعت ۶.۶۸ کیلومتر بر ثانیه و تقریبا با تخمین قطر ۳۶ متر تا ۸۱ متر در حال حرکت درمیان فضا است. آژانس فضایی ایالات متحده براساس اندازه تخمین زده شده، معتقد است که سنگ فضایی می‌تواند از طول بال‌های بوئینگ ۷۴۷ سری ۸ که تقریبا ۶۸.۵ متر عرض دارد، بزرگ‌تر خواهد بود.

علیرغم نزدیک شدن این سیارک به مدار زمین، اخترشناسان معتقدند که دیدن آن از زمین بعید است. این سیارک حدود ۱:۱۲ بعد از ظهر از نزدیک زمین عبور خواهد کرد. علاوه بر این، ناسا بیان کرد که احتمال ایجاد خسارات واقعی «بسیار بعید» است و این سیارک با امنیت از مدار زمین عبور می‌کند.

این سنگ فضایی با فاصله ۳.۸۲۷.۷۹۷ کیلومتر از کنار زمین می‌گذرد. به محض اینکه سیارک با امنیت از کنار زمین عبور کند، تا آگوست ۲۰۲۷ به مدار زمین باز نمی‌گردد. ناسا تخمین زده که سالانه ده‌ها سیارک در نزدیکی زمین پرواز می‌کنند. با این حال، بیشتر آن‌ها از سیارک RK۲، ۲۰۲۰ کوچکتر بوده و به ندرت به مدار زمین می‌رسند. در گذشته نیز تعداد زیادی سنگ بدون شناسایی شدن از کنار زمین عبور کرده اند.

طبق گزارش وبسایت جی‌پی‌ال ناسا سیارک ۲۰۲۰ SW قبلا در فاصله ۰.۰۰۱۹ واحد نجومی از زمین عبور کرده است که یکی از نزدیک‌ترین فاصله سیارکی به زمین در چند سال اخیر است.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار