بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در واکنش به عدم برکناری مدیر عامل کلینیک سینا مهر از مسئولیت های که در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در اختیار دارد، توضیحاتی را منتشر کرد.
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پس از گذشت بیش از ۱۰۰ روز از حادثه آتش سوزی کلینیک سینا مهر در واکنش به عدم برکناری مدیر عامل این کلینیک از مسئولیتهای که در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در اختیار دارد توضیحاتی را منتشر کرد.
متن توضیحات بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به شرح زیر است: ۱۰۰ روز از حادثه غمانگیز انفجار خیابان شریعتی تهران میگذرد. ۱۰ تیر ۱۳۹۹ کلینیک خدمات پزشکی و جراحی سینا مهر شمیران در آتش سوخت و ۱۹ تن جان خود را ازدست دادند.
پس از وقوع حادثه کلینیک سینا مهر رهبر انقلاب در پیامی، خواستار بررسی درست و سریع این حادثه به وسیله دستگاههای مسئول شدند؛ اما نکته عجیب و قابل توجه اینجاست که مدیرعامل کلینیک سینا مهر شمیران، آقای دکتر جلالالدین میرزای رزاز، رئیس پرحاشیه دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور (به عنوان معتبرترین مرکز تحقیقات تغذیهای ایران) و نیز رئیس انجمن علمی و تخصصی تغذیه ایران (اتا) است. در واقع فردی که مهمترین مناصب مربوط به علوم تغذیه کشور را در دست دارد، در خصوص این پرونده بازداشت شده است.
وی هم اکنون با قید وثیقه آزاد است و عجیبتر اینجاست که با این وجود، همچنان ریاست دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و انستیتو تحقیقات تغذیهای را به عهده دارد.
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مصاحبهای با دکتر میرمحمدی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و عضو کمیته پیگیری حادثه، سرنوشت مقصران این اتفاق تلخ را پیگیر شد. میرمحمدی، در این خصوص عنوان کرد: حادثه را به طور کامل بررسی کردیم. تمام موارد مربوط به بررسیهای مختلف کلینیک در دادگاه در حال بررسی میباشد. مطمئناً یکی از چیزهایی که در پیشگیری از وقوع جرم در اینگونه اتفاقات مهم است، برخورد با مقصران میباشد.
علاوه بر اینها، انتقادات فراوان دیگری هم به عملکرد وی از زمان انتصاب به عنوان رئیس دانشکده وارد شده است؛ از جمله عدم صلاحیت علمی برای تصدی این سمت (به طوری که تا پیش از انتصاب توسط رئیس سابق دانشگاه در شهریور ۹۸، حتی یک واحد هم در این دانشکده تدریس نکرده بود!) و نیز اقدامات خودسرانهای که موجب انحلال انجمن تغذیه ایران (اتا) با ۳۵ سال سابقه گردید که اخطار وزارت کشور را هم به دنبال داشت.
لازم به ذکر است بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی حدود دو ماه قبل در نامهای به دکتر زالی، رئیس این دانشگاه، حواشی و موارد ابهامات عملکرد رزاز را ذکر کرده بود که این نامه از آن زمان تاکنون بدون پاسخ مانده است.
همچنین متن نامه بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که در اختیار «خبرگزاری دانشجو» قرار گرفته به شرح زیر است: وقوع حواشی جدید در رابطه با پرونده آقای دکتر جلالالدین میرزای رزاز، رئیس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور، بسیج دانشجویی را بر آن داشت که با اشاره به برخی موارد که از زمان انتصاب ایشان موجب نگرانی اعضای هیئت علمی، دانشجویان دانشکده و جامعه تغذیه کشور گردیده و پیش از این به سمع و نظر جنابعالی رسیده بود و نیز ارتباط حادثه تلخ آتشسوزی کلینیک خدمات پزشکی و جراحی سینا مهر شمیران با ایشان، خواستار پیگیری و اقدام لازم در خصوص پرونده ایشان گردد:
۱) ایشان در زمان انتصاب به این مسئولیت (شهریور ماه ۱۳۹۸) حتی ۳ پایاننامه پژوهشی در مقاطع تحصیلات تکمیلیی رشتههای مرتبط نداشتهاند. (مستندات این مورد در کتابخانه دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی موجود است).
۲) ایشان همچنین در زمان انتصاب به این مسئولیت، هیچ واحدی را در مقطع کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی رشتههای مرتبط تدریس نکرده بودند. مستندات این مورد در اداره آموزش دانشکده مذکور موجود است. به علاوه شبهات فراوانی در خصوص انتخاب ایشان به عنوان عضو هیئت علمی دانشکده مذکور و عدم درخواست گروه مربوطه جهت جذب ایشان مطرح گردیده است.
۳) اقدامات ایشان به عنوان رئیس انجمن تغذیه ایران (اتا)، سبب انحلال این انجمن (با قدمت ۳۵ سال) و تبدیل آن به یک سازمان مردمنهاد (سمن) گردید که این امر موجب اعتراض جامعه علوم تغذیه کشور شد. ایشان این اقدام را خلاف قانون و به صورت خودسرانه و بدون برگزاری مجمع عمومی انجمن انجام دادند. (اسناد مذکور به پیوست ارسال میگردد).
۴) مطابق آگهی شماره ۱۴۱۰۱۶۸۹ روزنامه رسمی کشور (که به پیوست ارسال میگردد)، آقای دکتر رزاز مدیرعامل کلینیک خدمات پزشکی و جراحی سینا مهر شمیران میباشند که چند هفته پیش، آتشسوزی آن به دلیل عدم رعایت نکات ایمنی، سبب کشته شدن ۱۹ نفر گردید و نهادهای ذیربط (من جمله کمیسیون بهداشت و درمان مجلس) همچنان پیگیر روشن شدن ابعاد آن هستند. ایشان علیرغم اینکه متهم اصلی این حادثه میباشند، با قید وثیقه سنگین آزاد گشته و هنوز به عنوان رئیس دانشکده و انستیتو تحقیقات تغذیه مشغول به فعالیت هستند.
لازم به ذکر است همان گونه که مستحضر میباشید بسیاری از اعضای این دانشکده، علت انتصاب و نیز استمرار ریاست ایشان بر این دانشکده را حمایتهای دو نفر از اعضای هیئت علمی دانشکده که در وزارت بهداشت مسئولیت دارند، میدانند؛ لذا بسیج دانشجویی همان طور که در ابتدای انتصاب آقای دکتر رزاز، خواستار شفافسازی پیرامون پرونده ایشان شده بود، مجدداً درخواست خود را در این زمینه تکرار نموده و این مطالبه را دارد که چگونه ایشان همچنان بر مسند ریاست دانشکده و انستیتو تحقیقات تکیه زدهاند.