آخرین اخبار:
کد خبر:۸۸۶۹۹۸
رحیمی خبر داد

شناسایی اصحاب ایده در حوزه فن‌آفرینی با جشنواره شیخ بهایی / هفته پژوهش نیمه دوم آذر برگزار می‌شود

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم با بیان اینکه هفته پژوهش امسال نیمه دوم آذرماه برگزار می‌شود، گفت: در جشنواره ملی شیخ بهایی صاحبان ایده در حوه فن‌آفرینی شناسایی خواهند شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری داشنجو، غلامحسین رحیمی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نشست خبری «جشنواره ملی فناوری شیخ بهایی» که امروز به صورت مجازی برگزار شد، اظهار کرد: برگزاری رویداد‌های فناورانه زمینه ساز و مشوقی برای ترویج و توسعه فناوری است.

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم برگزاری چنین رویداد‌هایی را در ساختار و توسعه علم، فناوری و نوآوری کشور بسیار تاثیرگذار دانست و افزود: یکی از رویداد‌های مهم در حوزه پژوهش، برگزاری هفته پژوهش است که در نیمه دوم آذرماه سال جاری برگزار می‌شود.

رحیمی خاطرنشان کرد: برگزاری این هفته به تقویت نقش ترویجی و انگیزه بخش در حوزه علم و فناوری کمک خواهد کرد.

رحیمی در ادامه به برگزاری پانزدهمین دوره جشنواره ملی شیخ بهایی اشاره کرد و گفت: این رویداد به همت شهرک علمی-تحقیقاتی اصفهان برگزار می‌شود. شناسایی اصحاب ایده در حوزه فن آفرینی از ماموریت‌های این جشنواره است. این جشنواره در واقع زمینه ارائه طرح‌ها و ایده‌های فناورانه را مهیا و به نوعی فن آفرینان را وارد یک رقابت مثبت و موثر می‌کند.

وی معرفی فن آفرینان به سرمایه گذاران را از مزایای این جشنواره دانست و تصریح کرد: در چنین شرایطی تعدادی از طرح‌ها به محصول تبدیل خواهند شد و در واقع زنجیره‌ای از ایده تا پدیده و از علم تا عمل و از طرح کلی و مفهومی به کسب و کار‌های مبتنی بر فناوری ایجاد می‌شود.

رحیمی ضمن بیان این مطلب که در این جشنواره فن آفرینان به رقابت خواهند پرداخت، گفت: در این جشنواره ایده‌های فناوارنه و کسب و کار‌ها با یکدیگر مقایسه خواهند شد و فن آفرینان به سرمایه گذاران معرفی می‌شوند. در این جشنواره رویداد کافه سرمایه برگزار خواهد شد که در آن همه سرمایه گذاران با صاحبان ایده و کسب و کار‌های مبتنی بر فناوری وارد مذاکره خواهند شد.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم از ارسال نامه‌ای به دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها برای جلوگیری از رکود در حوزه پژوهش و فناوری خبر داد و گفت: به دلیل شیوع کرونا کشور در شرایط ویژه‌ای قرار گرفته ایم و ما در این راستا به همه دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها نامه‌ای ارسال کردیم که بخش پژوهش و فناوری نه تنها دچار رکود نشود، بلکه با شتاب بیشتری نسبت به گذشته به فعالیت خود ادامه دهد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار