کد خبر:۸۹۰۹۴۸
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خبر داد:

ارتقاء آگاهی و دانش اجتماعی مسئولان در راس اهداف سند توانمندسازی مددجویان

صالحی گفت: ارتقاء آگاهی و دانش مسئولان و مسئولیت پذیری سایر افراد، هدف اصلی امضاء تفاهم نامه توانمند سازی مددجویان کمیته امداد امام خمینی ره است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مراسم رونمایی از سند ارتقاء فرهنگ توانمندسازی مددجویان کمیته امداد با حضور سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره)، اصحاب رسانه و جمعی از مسئولان این دو نهاد روز چهارشنبه بیست و هشتم آبان ماه سال جاری برگزار شد.

سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم اظهار کرد: کمیته امداد دومین نهادی است که در نخستین روز‌های پیروزی انقلاب اسلامی توسط امام راحل ره تاسیس شد.

وی اضافه کرو: تاسیس نهادی، چون کمیته امداد در بحبوحه انقلاب اسلامی و جریانات سیاسی آن روز‌ها نکات مهمی در بر دارد و مهمترین آن ایجاد فضایی خاص برای کارکرد‌ها و ماموریت‌های ویژه مقل رسیدگی به اقشار خاصی، چون ایتام، کودکان کار، کودکان معلول و مواردی از این دست است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: بحث خانواده‌های دارای شرایط خاص مثل خانواده زندانیان، زنان سرپرست خانوار، خانواده‌های درگیر اعتیاد و سایر خانواده‌های این چنینی است.

صالحی تاکید کرد: فراهم شدن شرایط تحصیل، ازدواج و جهیزیه و مواردی از این قبیل مواردی هستند که در زمره اهداف فعالیت نهادهایی، چون کمیته امداد امام خمینی ره قرار دارد.

وی افزود: موقعیت‌های خاص مثل بحران‌های طبیعی، چون سیل، زلزله و سایر موقعیت‌های خاص این چنینی شرایط خاصی را به وجود می‌آورد و موقعیت را به موقعیت خاص تبدیل می‌کند و البته بحران‌های اجتماعی و درمانی مثل بحران بیماری کرونا را هم باید در موقعیت‌های خاص گنجاند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: امام خمینی ره نگاه ویژه‌ای برای رسیدگی به خانواده‌ها و اقشار خاص داشتند و کمیته امداد امام خمینی ره نیز با چنین نگرشی ایجاد شد.

صالحی خاطرنشان کرد: شورای فرهنگ عمومی با تعریف یک نقشه روشن تا کنون ۱۲ سند را به تصویب رسانده است و ۵ سند هم در شرف تصویب است.

وی در ادامه افزود: سند ارتقاء توانمندسازی مددجویان کمیته امداد امام خمینی ره با این چشم انداز که بخش‌های مختلف زندگی اجتماعی، اقتصادی و حتی زندگی سیاسی هم با فرهنگ عمومی قرابت نزدیکی دارند به تصویب رسیده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآور شد: به امضاء رسیدن سند ارتقاء توانمند سازی مددجویان کمیته امداد امام خمینی ره نیز با امید به بهبود و ارتقاء وضعیت مددجویان و در غالب تفاهم نامه مشترک وزارت فرهنگ و کمیته امداد صورت گرفت.

صالحی اضافه کرد: ۱۱ گروه مخاطب سند ارتقاء توانمندسازی مددجویان به شمار می‌روند و هدف اصلی آن شامل افزایش آگاهی و دانش مسئولان نسبت به جامعه مددجویان ارتقاء پیدا کند و ارتقاء مسئولیت پذیری سایران نسبت به جامعه هدف مددجویان است.

وی همچنین تاکید کرد: ۳۲ اقدام به عنوان کارکرد‌های سند ارتقاء توانمندسازی مددجویلن تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی ره تعیین شده است و از آن جمله میتوان به استفاده از گروه‌های مرجع به عنوان سفیران حامی مددجویان، چگونگی توسعه کانون‌های اشتغال مددجویان که توسط خیران مدیریت و همراهی شده را اشاره کرد.
مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی ره نیز در بخشی از مراسم یادآور شد: پیامد‌های اجتماعی پدیده‌ای ناگزیر هستند که نمی‌توان از وقوع آن‌ها چشم پوشید و بیتفاوت ماند و دست روی دست گذاشت.
 
 
وی تاکید کرد: در حال حاضر معضلات و نوسان‌های اقتصادی در سطح جامعه وجود دارد و بار اصلی این مشکلات بر دوش مردم است و باید حواسمان باشد که به موقع به رفع مشکلات عموم مردم و به ویژه خانواده‌های محروم و بی‌بضاعت فکر کنیم‌.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار