سمینار مجازی تحریم‌های یکجانبه و همه گیری کرونا در وین
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۲۹۶۶

سمینار مجازی تحریم‌های یکجانبه و همه گیری کرونا در وین

سفیر و نماینده دائم ایران در دفتر سازمان ملل از برگزاری سمینار مجازی تحریم‌های یکجانبه و تاثیرات آن در پرتو همه گیری کرونا، دهم آذر ماه و در وین خبر داد.
سمینار مجازی تحریم‌های یکجانبه و همه گیری کرونا در وین

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سمینار مجازی تحریم‌های یکجانبه و تاثیرات آن‌ها در پرتو همه گیری کرونا در وین برگزار می‌شود.

کاظم غریب آبادی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان‌های بین المللی در وین، از برگزاری سمینار مجازی تحریم‌های یکجانبه و تاثیرات آن‌ها در پرتو همه گیری کرونا در وین خبر داد.

سفیر جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد این سمینار به ابتکار نمایندگی‌های دائم ایران، کوبا و ونزوئلا در وین در روز دوشنبه ۱۰ آذر ماه و با مشارکت گزارشگر ویژه اقدامات زورمدارانه یکجانبه سازمان ملل، رئیس مرکز همکاری‌های جنوب، سفرا و نمایندگان ۳۶ کشور و به طور مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش فارس، مجید تخت روانچی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل روز چهارشنبه پنجم آذر در نشست فورای آریای شورای امنیت طی سخنانی با بیان اینکه تحریم‌ها، اقتصاد، دسترسی به سیستم‌های مالی و ذخایر خارجی و حتی غذا و دارو را مختل می‌کند، به تحریم‌های آمریکا علیه ایران اشاره و عنوان کرد: ایران بیش از ۴۰ سال تحت تحریم‌های آمریکا بوده است. ایران در حال حاضر با گسترده‌ترین تحریم‌هایی روبرو است که تاکنون بر هیچ کشور دیگری اعمال نشده و این تحریم‌ها به شدت مانع تلاش‌های ما در مبارزه با همه گیری کرونا شده است.

پربازدیدترین آخرین اخبار