آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۶۲۷۶
معاون وزیر بهداشت:

حضور در سامانه مجازی شرط حمایت از فعالیت فرهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی است

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت: مبنای ما برای حمایت از فعالیت‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی صرفا براساس حضور و فعالیت در سامانه‌های مجازی کانون‌های فرهنگی و نشریات است.

حضور در سامانه مجازی شرط حمایت از فعالیت فرهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی است

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،به نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت (مفدا)، جلسه ارائه گزارش فعالیت‌های فرهنگی و مجازی اداره‌کل فرهنگی از جمله معرفی سامانه کانون‌های فرهنگی، انتخابات مجازی کانون‌ها، سامانه رتبه‌بندی نشریات دانشجویی و فعالیت‌های مجازی صورت گرفته در حوزه نشریات در ایام شیوع کرونا در محل وزارت بهداشت برگزار شد.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت ایجاد سامانه کانون‌های فرهنگی و سامانه نشریات را اثربخش دانست و گفت: در حال حاضر فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه‌ها و نهاد‌های دانشجویی باید از طریق دو سامانه کانون‌های فرهنگی و نشریات انجام شود، چرا که مبنای ما برای حمایت از فعالیت‌های دانشگاه‌ها صرفا براساس حضور و فعالیت دراین دو سامانه صورت می‌گیرد.

وی گفت: در آینده نیز سامانه‌های دیگری از جمله سامانه انجمن‌های علمی، تشکل‌های سیاسی و... نیز راه‌اندازی خواهد شد که فعالیت‌های علمی و سیاسی نیز از طریق آن‌ها قابل رصد کردن است.

لاری درباره فعالیت سامانه کانون‌های فرهنگی و سامانه نشریات دانشجویی عنوان کرد: امروز و با وجود شیوع ویروس کرونا باید فعالیت‌های فرهنگی به سمت مجازی شدن بیشتر سوق داده شوند. ضمن این که دانشجویان نسل امروز با فضای مجازی به خوبی آشنا هستند و راحت‌تر می‌توانند با فعالیت‌های فرهنگی در بستر‌های مجازی ارتباط برقرار کنند.

وی ادامه داد: در ماه‌های گذشته در زمینه ایجاد بستر مناسب مجازی برای کانون‌های فرهنگی و نشریات دانشجویی فعالیت‌های اثربخشی انجام شده است و برگزاری انتخابات مجازی کانون‌های فرهنگی و طرح رتبه‌بندی نشریات از جمله اقداماتی بودند که در شرایط سخت کنونی انجام شد و دانشجویان توانستند شناسنامه و کارتابل مجازی مخصوص خود را برای فعالیت‌های فرهنگی داشته باشند.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت درباره دانشگاه‌هایی که در این سامانه‌ها فعالیت نداشته‌اند عنوان کرد: متاسفانه برخی از دانشگاه‌ها نسبت به این دو سامانه که زحمات زیادی برای تهیه و تدارک آن‌ها کشیده شده است بی‌توجهی کرده‌اند و لازم است که این دانشگاه‌ها به صورت مشخص با نام و عنوان معرفی شوند تا بتوانند درآینده نسبت به فعالیت‌های فرهنگی اهتمام و توجه بیشتری داشته باشند و از اهمیت سامانه‌های مجازی غافل نشوند.

لاری بر گزارش‌گیری مستمر از فعالیت دانشگاه‌ها در سامانه کانون‌های فرهنگی و نشریات تاکید کرد و گفت: دانشگاه‌هایی که در این دو سامانه فعالیت چندانی نداشته‌اند باید ضمن رصد کردن این دو سامانه در جهت رفع نقص دانشگاه خود فعالیت کنند.

وی خاطرنشان کرد: تجهیز فضا‌های فرهنگی و حمایت از نهاد‌های دانشجویی صرفا بر اساس میزان فعالیت دانشگاه‌ها در این سامانه‌ها صورت می‌گیرد. همچنین به دانشگاه‌هایی که بودجه تجهیز فضا‌های فرهنگی را در محلی غیر از تجهیز یا ساخت فضای فرهنگی صرف کرده‌اند بودجه‌ای در فاز دوم کمک‌های فرهنگی اختصاص داده نمی‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار