دبیر علمی جشنواره ملی دانش آموزی ابن سینا با اشاره به درخشش دانش آموزان ایرانی در جشنواره علوم و اختراعات افریقای جنوبی ۲۰۲۰ گفت: دانشآموزان ایرانی در این جشنواره در حوزههای شیمی، زیست شناسی، محیط زیست، پزشکی، فنی و مهندسی موفق به دریافت مدالهای رنگارنگ شدند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دبیرخانه دائمی جشنواره ملی دانش آموزی ابن سینا، مهدی رشیدی جهان، دبیر علمی جشنواره ملی دانش آموزی ابن سینا درباره جشنواره علوم و اختراعات افریقای جنوبی ۲۰۲۰ اظهارداشت: این جشنواره با حضور کشورهای مختلف در روزهای ۲۸ نوامبر تا ۵ دسامبر به صورت آنلاین برگزار گردید.
وی با اشاره به نحوه ارائه و داوریهای این جشنواره افزود؛ در مرحله اول مستندات به داوری گذاشته شد و سپس در حضور داوران بین المللی پژوهشها و اختراعات دانش آموزان از طریق پلتفرمهای مجازی و به صورت آنلاین به این جشنواره ارائه شد.
رشیدی جهان بیان داشت: از کشورمان ایران برگزیدگان جشنواره ملی دانش آموزی ابن سینا در حوزههای شیمی، زیست شناسی، محیط زیست، پزشکی، فنی و مهندسی موفق به دریافت مدالهای مختلف در جشنواره علوم و اختراعات افریقای جنوبی ۲۰۲۰ شدند.
دبیر علمی جشنواره ملی دانش آموزی ابن سینا درباره مقامها و مدالهای دانش آموزان افزود: از بین اختراعات ارائه شده از ایران، مرضیه سالمی مدال طلا - زهره مهدوی ثابت مدال طلا و همچنین تیم متشکل از مجتبی جعفری و مرتضی جعفری نیز مدال طلا را کسب کردند.
وی ادامه داد: فاطمه تیموری و عسل بابازاده مدال نقره و تیم نسترن حبیبی و مبینا کرمی صاحب مدال نقره شدند.
رشیدی جهان گفت: پنج تیم از ایران شامل، تیم ۴ نفره زینب اکبری، شقایق فدایی، زهرا فخاری و زهرا شاپوری مدال برنز – تیم متشکل از ابوالفضل حسین زاده، فرنام سهرابی پور، ستاره سلمانی و آیدا رشیدی کسب مدال برنز - تیم ۲ نفره ریحانه حاتم خانی و فاطمه فرخی مدال برنز – تیم متشکل از مبینا زارع و نازنین زهرا طالقانی مقدم مدال برنز و همچنین تیم فاطمه فریزهندی و زهرا وفانژاد مدال برنز را کسب کردند.
مهدی رشیدی جهان همچنین با اشاره به برگزاری ششمین جشنواره دانش آموزی ابن سینا گفت؛ در شرایط فعلی و با همه گیر شدن بیماری کرونا در سطح جهانی برگزاری ششمین جشنواره دانش آموزی ابن سینا به صورت برخط و با حضور کشورهای مختلف به صورت بین المللی در تابستان سال ۱۴۰۰ برگزار میشود.