آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۹۱۵۶
یادداشت دانشجویی |

یک اثرِ پروانه‌ای

با مردم صحبت کنید آقای فروغی! شفاف و روشن. یا برای حذف عادل دلایل قانع‌کننده‌ای دارید و آن‌ها را به اطلاع مردم می‌رسانید، یا دلایل قانع‌کننده‌ای ندارید که در آن صورت، می‌توانید یکی از معدود مدیرانی باشید که تصمیمش را به احترام افکار عمومی عوض می‌کند.

یک اثرِ پروانه‌ای

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدصالح سلطانی؛ بال‌زدن یک پروانه در گوشه‌ای از دنیا می‌تواند دلیلِ طوفانی مهیب در یک‌گوشه‌ی دیگرِ عالَم باشد؟ نمی‌دانم. اما این را می‌دانم که رفتارهای یک مدیرِ انقلابی، روی وجهه‌‌ی تمامِ هم‌تیپ‌هایش اثر می‌گذارد.

 

▫️این را وقتی با تمام وجود احساس کردم که بهار ۹۸ در همکف ساختمان ابن‌سینای دانشگاه شریف داشتیم پشت سرِ عادل فردوسی‌پور می‌رفتیم سمتِ دانشکده که یکی از بچه‌های آن‌طرفیِ دانشگاه، خطابم کرد و به کنایه گفت با «رفیقتان» درباره‌ی بازگشت عادل‌خان به شبکه ۳ صحبت کن! نه فقط او، که احتمالا اکثر مردم هم میان علی فروغی و منِ نوعی تفکیکی قائل نیستند.

 

▫️از نظر آن‌ها، حزب‌‌اللهی حزب‌اللهی است. یکی که خودش را پیرو ولی فقیه می‌داند، ۲۲ بهمن راهپیمایی می‌رود، محرم پیراهن مشکی می‌پوشد و معتقد است راه حل مشکلات کشور، اقتصاد مقاومتی است. همین می‌شود که تصمیماتِ علی فروغی در ساختمان گلخانه‌ی بلوار آفریقا، روی جایگاه بچه‌حزب‌اللهیِ کفِ ساختمان ابن‌سینای دانشگاه شریف اثرگذار است؛ یک جور اثر پروانه‌ای!

 

▫️اشتهار به حزب‌اللهی بودن، ولایی بودن، انقلابی بودن یا هر چیزی که اسمش را می‌گذارید بین آدم‌ها یک نخ تسبیح نامرئی می‌کشد و رفتارهایشان را به‌هم پیوند می‌زند. مدیر حزب‌اللهی با هر تصمیم و رفتارش، می‌تواند روی شان و اعتبار هزاران هم‌فکر و هم‌طیف خودش اثرگذار باشد و برای همین، باید هزار‌ مرتبه سنجیده‌تر و حساب‌شده‌تر تصمیم بگیرد.

 

▫️من عادل فردوسی‌‌پور را زیاد نمی‌شناسم. یک ترم شاگردش بودم و چند تجربه‌ی یادداشت‌نویسی برای سایت نود داشتم. با این تجربه، نمی‌توانم او را قضاوت کنم. شناختم از علی فروغی هم کم است. اما مساله، فقط این دو نفر نیست. مساله، دو جبهه‌ است که پشت این دو نفر شکل گرفته است.

 

▫️یکی شده نماد انقلاب، امام، آقا، ریش، تسبیح، مقاومت و گام دوم؛ آن یکی شده سمبلِ نخبگی، دانش، عشق به وطن، تخصص، ادب، وقار، نزاکت و کلاس. فاجعه هم درست جایی رقم می‌خورد که تمام کلماتِ پشت سرِ اولی، در تقابل با واژه‌های پشت سر دومی صورت‌بندی شده‌اند و این یعنی یک افتضاح فرهنگی، یعنی یک بی‌تدبیریِ رسانه‌ای. یعنی لایو اینستاگرام علیه رسانه‌ی ملی. یعنی مردم علیه مردم.

 

▫️برای حل این مساله، هنوز هم دیر نیست. با مردم صحبت کنید آقای فروغی! شفاف و روشن. یا برای حذف عادل دلایل قانع‌کننده‌ای دارید و آن‌ها را به اطلاع مردم می‌رسانید، یا دلایل قانع‌کننده‌ای ندارید که در آن صورت، می‌توانید یکی از معدود مدیرانی باشید که تصمیمش را به احترام افکار عمومی عوض می‌کند. در هر دو حالت شما بازنده نیستید، آقای فروغی.

 

محمدصالح سلطانی - دانشجوی مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف

انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار