آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۹۶۸۷
کنعانی در گفتگو با دانشجو:

اصلی‌ترین مأموریت دانشگاه شیراز ارتقای فعالیت‌های مرکز نوآوری با نیاز‌های جامعه و صنعت است

مدیر مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیراز گفت: اصلی‌ترین مأموریت مرکز نوآوری و کارآفرینی، سامان‌دهی ارتقای فعالیت‌های دانشگاه با نیاز‌های جامعه و صنعت است.

منصور کنعانی، مدیر مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیراز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: این مجموعه به منظور ارتقای فرهنگ عمومی به‌منظور حمایت از نوآوری و خلاقیت، ارائه خدمات و تسهیلات و مشاوره در راستای ایجاد زیرساخت‌های اقتصاد دانش‌بنیان در دانشگاه شیراز راه‌اندازی شده است و از سال ۱۳۹۷تا امروز، دستاورد‌های اصلی این مرکز با فعالیت‌های ترویجی، تمرکز‌بندی شتاب‌دهنده‌ها و ارتباط با پارک علم و فناوری بوده است.
 
کنعانی مطرح کرد: در دو دوره اخیر، با توجه به تقسیم‌کاری که نخست در هیئت‌رئیسه دانشگاه و سپس معاونت پژوهشی، به ویژه پژوهش و فناوری دانشگاه صورت گرفته، اصلی‌ترین مأموریت مرکز نوآوری و کارآفرینی، سامان‌دهی ارتقای فعالیت‌های دانشگاه با نیاز‌های جامعه و صنعت و اصطلاحاً ارتقای دانشگاه با جامعه و صنعت است که این موضوع در راستای رسیدن به دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم؛ یعنی دانشگاه‌های نوآور و جامعه‌محور، درنظر گرفته شده است.

مدیر مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیراز ادامه داد: شکل این ماموریت درواقع کمک به پرورش ایده‌ها، خلاقیت‌ها، تیم‌سازی‌ها و آموزش‌هاست که می‌شود همان مرکز نوآوری‌ها و شتاب‌دهنده‌ه از طرف دیگر، خدمات تحقیق و توسعه به‌معنای اینکه بشود یک برندینگ ایجاد کرد و بخش دیگر که به صنعت و جامعه اقتصاد برمی‌گردد، تجاری‌سازی و صادرات فناوری هست.
 
وی تأکید کرد: این مأموریت‌ها کمک می‌کند که پازل اصلی مرکز نوآوری و کارآفرینی، یا نقش‌آفرینی دانشگاه در پازل یا زیست‌بوم نیاز‌های جامعه و صنعت شکل جدیدی به خود بگیرد.

مدیر مرکز نوآوری و کارآفرینی، با بیان اینکه این مرکز به‌عنوان زیرمجموعه معاونت پژوهشی دانشگاه با مبنای مخاطب‌محوری فعالیت می‌کند، تصریح کرد: مخاطب ما هم کسی هست که از مرکز خدمات می‌گیرد و هم کسی است که قرار هست نتیجه‌ این مرکز به او برسد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار