کد خبر:۸۹۹۷۰۷
سالاریه در نشست خبری فن‌آورد مطرح کرد

رقابت‌های مهارت‌سنجی فن‌آورد راهی برای هدایت و تشویق استعداد‌های برتر به سمت حل نیاز‌های کشور

معاون آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان مسابقات مهارت‌سنجی فن‌آورد را راهی برای شناسایی استعداد‌های برتر و تشویق و ترغیب آن‌ها به سمت حل مسائل کشور عنوان کرد.
رقابت‌های مهارت‌سنجی فن‌آورد راهی برای هدایت و تشویق استعداد‌های برتر به سمت حل نیاز‌های کشور
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، صبح امروز نشست خبری ششمین دوره مجموعه رقابت‌های تخصصی فن‌آورد با حضور حسن سالاریه معاون آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان؛ سید محمدصادق موحد مدیر توانمندسازی بنیاد ملی نخبگان؛ محمدحسین قمری موسس و رییس رقابت فن‌آورد؛ سید احمد موسوی مدیرگروه اجتماعی شبکه چهارم صداوسیما و کاوه امیری تهیه‌کننده فصل دوم برنامه تلویزیونی فن‌آورد در بنیاد ملی نخبگان برگزار شد.

در این نشست سالاریه بیان کرد: بنیاد ملی نخبگان چندوقت اخیر رویکرد نسبتا جدیدی را پیگیری می‌کند و آن هم تشویق استعداد‌های برتر به شرکت در برنامه‌های حل مسائل و نیاز‌های کشور است درواقع هدف ما این است که استعداد‌ها را در دوران دانشجویی (مطابق ارزیابی پرونده‌های آموزشی و غیره) شناسایی کنیم و آن‌ها را به سمت حل نیاز‌های کشور سوق دهیم.

معاون آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان افزود: رویداد فن‌آورد، رویدادی با این هدف است و علاقمندیم که استعداد‌ها را در هر حوزه شناسایی کنیم حتی استعداد‌هایی که ممکن است در مسیر عادی تحصیل تشخیص داده نشوند، اما در عین حال توانمند، مستعد و با ذهنی خلاق و قوی باشند.

به گفته وی، رویداد‌هایی همچون فن‌آورد می‌تواند به شناسایی افراد ستعد کمک کند و راهی باید تااین دسته از افراد به سمت حل مسائل کشور سوق پیدا کنند و به نوعی اثرگذار باشند.

 سالاریه اظهار داشت: بنیاد ملی نخبگان از ششمین دوره برگزاری رقابت‌های تخصصی فن‌آورد همچون بقیه طرح‌های این بنیاد شامل طرح شهید احمدی روشن (حمایت از طرح هسته‌های مسئله‌محور) و طرح شهی بابایی (مسائل به شکل مسابقه ارائه و حل می‌شوند) حمایت می‌کند.

در ادامه این برنامه احمد موسوی مدیرگروه اجتماعی شبکه چهارم صداوسیما مسابقات را یکی از ژانر‌های پرمخاطب تلویزیون دانست و گفت: فصل اول مسابقات فن‌آورد با استقبال خوبی مواجه شد و ضبط فصل دوم را هم از اواخر دی ماه آغاز می‌کنیم.

موسوی اظهار داشت: کمبود جنس سری مسابقات تخصصی در تلویزیون به خوبی احساس می‌شود از طرف دیگر باید به بهتر دیده شدن برنامه‌های علمی و آموزشی که فارغ از برنامه‌های سیاسی هستند، کمک کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار