رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت درباره ارائه تجهیزات الکترونیکی به دانشجویان علوم پزشکی گفت: در تلاش هستیم از منابع مختلف تعدادی موبایل و تبلت برای دانشجویان بی بضاعت تامین کنیم.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت (مفدا)، نشست اعضای شورای مرکزی شورای صنفی دانشجویان وزارت بهداشت با سیما سادات لاری سخنگو و معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت برگزار و موضوعات مهمی در حوزه صنفی و رفاهی دانشجویان علوم پزشکی عنوان شد.
در این نشست بهروز رحیمی رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت در ارتباط مجازی به سئوالات دانشجویان عضو شورای مرکزی شورای صنفی دانشجویان وزارت بهداشت درباره خوابگاههای خودگردان، هزینههای خوابگاهها و وامهای دانشجویی پاسخ داد.
رحیمی با بیان اینکه در خصوص خوابگاه خودگردان دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، موضوع از طرف صندوق رفاه پیگیری خواهد شد، گفت: اگر مشخص شود دانشجویان مبلغ بیشتری پرداخت کردهاند و این مبلغ به حساب صندوق رفاه واریز شده باشد، از میزان بدهی دانشجویان کسر خواهد شد و اگر این مبلغ به حساب دانشگاه واریز شده باشد، پیگیری خواهیم کرد تا مبلغ مذکور به حساب دانشجو عودت داده شود.
وی درباره ارائه تجهیزات الکترونیکی به دانشجویان، اظهار داشت: این موضوع از طریق سامانه ۴۰۳۰ در حال پیگیری است و پیش نویس سند نیز در این خصوص نوشته شده است، اما روند کار به صورت جدی پیش نمیرود. البته نامهای نیز به بنیاد مستضعفان نوشته شده است و در حال مذاکره هستیم تا برای تعدادی از دانشجویان تعدادی از این تجهیزات تهیه شود.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت یادآور شد: به دنبال این نیز هستیم تا گوشیهایی را که در اختیار سازمان گمرکات قرار دارد با مبلغ کمتری خریداری کنیم و به دانشجویانی که مشکلات مالی دارند، تحویل دهیم. با دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز تفاهمنامهای نوشته شده تا منابعی از سوی صندوق رفاه دانشجویان و منابعی از سوی دانشگاه اختصاص داده شود و به ۲۰ دانشجو تبلت ارائه شود.
وی درباره افزایش تعداد دفعات ارائه وام ضروری، خاطر نشان کرد: تلاش داریم بندی در هیأت امنا داشته باشیم تا بر اساس آن تعداد دفعات ارایه وام ضروری را افزایش دهیم. یعنی دانشجویی که دو سال تحصیل میکند یک بار، دانشجویی که چهار سال تحصیل میکند دوبار و دانشجویان دکتری و افرادی که حدود ۶ تا ۷ سال تحصیل میکنند سه بار بتوانند این وام را دریافت کنند.
رحیمی اضافه کرد: از آن سو نیز در موارد ضروری به دانشجویان بیبضاعت و دارای مشکلات خاص نیز در تعداد مراتب بیشتر این وام پرداخت خواهد شد.
وی با اشاره به طرح مطلبی در فضای مجازی مبنی بر بیشتر بودن مبالغ وام دانشجویان وزارت علوم با رد این موضوع گفت: مطلبی در فضای مجازی مطرح شده بود مبنی بر اینکه، وام دانشجویان وزارت علوم به نسبت دانشجویان وزارت بهداشت، بیشتر است به نحوی که دانشجویان وزارت علوم ترمی یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تا ۲ میلیون وام دریافت میکنند در صورتی که این مبلغ جمع دو وام «تحصیلی و مسکن» است.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت افزود: دانشجویان علوم پزشکی بدانند جمع «وام تحصیلی» و «وام مسکن» دانشجویان وزارت بهداشت حداقل سه میلیون و ۴۰۰ هزار تومان است و این در حالی است که این مبلغ برای دانشجویان متاهل دوبرابر است، یعنی دانشجویان متاهل دانشگاههای علوم پزشکی در مجموع این دو وام، حدود هفت میلیون و ۳۰۰ هزار تومان دریافت میکنند.
وی گفت: امسال با پیگیریهای انجام شده، ۵۰ درصد کل منابع وامی ما در مجموع وامها افزایش یافت که اگر وام دستیاری را بخواهیم به این سقف اضافه کنیم، حدود ۱۸۶ درصد نسبت به سال قبل افزایش میزان وامهای پرداختی خواهد بود.