کد خبر:۹۰۹۳۰۵
معرفی ایده برای بازار؛

فن‌بازار «سلامت» برگزار شد / نقش‌آفرینی نوآوری‌های دانشگاهی در مقابله با کرونا

با برگزاری فن‌بازار سلامت، زمینه معرفی ایده‌های فناورانه و نوآورانه دانشگاهیان این حوزه برای ورود به بازار تجاری فراهم شد.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری رییس جمهور؛ فن‌بازار سلامت که زمینه‌ای را برای تعامل صاحبان سرمایه، تعامل میان صاحبان کسب و کار و همچنین ایده‌های نوآورانه در حوزه سلامت ایجاد کرده است بستر معرفی تازه‌ترین نوآوری‌ها و فناوری‌ها، به ویژه در حوزه «کرونا» را فراهم کرد.

این فن‌باز به طور ویژه در پی شناختن و معرفی زمینه‌ها و فرصت‌هایی به سرمایه‌گذاران است تا از فناوری‌های حوزه سلامت حمایت و راه آن‌ها را برای ورود به بازار تجاری هموار کنند. جلب سرمایه‌گذاران، تسهیل روند تجاری‌سازی دانش‌فنی و سایر فعالیت‌های حرفه‌ای که منجر به «توسعه بازار فناوری» می‌شود از جمله نقش‌های اساسی فن‌بازار‌ها است. در دنیا فن‌بازار‌ها به سه دسته فن‌بازار‌های اطلاعات فناوری، فن‌بازار‌های انتقال فناوری و فن‌بازار‌های ترکیبی تقسیم‌بندی می‌شوند.

ششمین همایش و فن بازار ملی سلامت از دانشگاهیان و نوآوری‌هایشان بهره گرفت و بر همین اساس شعار محوری خود را دانشگاه فناور در خدمت صلح، سلامت و توسعه قرار داد. این فن‌بازار به صورت ویدئو کنفرانس بر بستر فضای مجازی با حضور فعالان فناور و سرمایه‌گذاران برگزار شد.

ایجاد بستری برای سرمایه‌گذاری روی فناوری‌های کرونا
در این فن بازار صاحبان فناوری‌های دانشگاهی از جمله دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده علوم پزشکی نیشابور به عنوان کارفرما حضور داشتند و ضاحبان فناوری با معرفی و ارائه دستاوردهایشان، زمینه را برای سرمایه‌گذاری روی این طرح‌ها هموار کردند.

در این رویداد فناورانه با هماهنگی و همکاری برای حمایت از فناواران و شرکت‌های دانش‌بنیان فهرستی از توانمندی‌های شرکت‌ها در حوزه تولید تجهیزات و مواد ایران‌ساخت در حوزه تجهیزات پزشکی، مواد و تجهیزات آزمایشگاهی دارای اولویت گردآوری و ارائه شد.

با هدف سرمایه‌گذاری روی این ایده‌ها و حمایت از ایده‌های نوآورانه و فناورانه، پژوهش‌ها و تحقیقات کاربردی و محصول‌محور این رویداد برگزار شد و مورد استقبال هر دو سوی عرضه و تقاضای فناوری قرار گرفت. بستری که زمینه پیشرفت در تولید محصولات و ارائه خدمات دانش‌بنیان در حوزه سلامت به ویژه کارآمد‌های مقابله با کرونا را فراهم می‌کند.

بستری برای تولید فناورانه در حوزه کرونا
این فن بازار با ایفای نقش واسطه اطلاعاتی و حقوقی، وظیفه نزدیک کردن طرف‌های «عرضه» و «تقاضا» در حوزه فناوری و محصولات پیشرفته را بر عهده گرفت. در این رویداد در قالب پانل‌های آموزشی، به ابعاد گوناگون فناوری‌های مقابله با کرونا مانند فناوری‌های نوین در زمینه مدیریت بیماری‌ها با تاکید بر همه‌گیری، مباحث حقوقی، مالی، مدیریتی و مدیریت نیروی انسانی مرتبط با تولید، کسب و کار‌های مرتبط با کرونا، استفاده از فناوری اطلاعات در مدیریت کرونا پرداخته شد.

همچنین در ادامه فن‌بازار حوزه سلامت، محور‌های دیگری، چون فناوری‌های نوین در زمینه مدیریت بیماری‌ها با تاکید بر پاندمی کووید-۱۹ با هدف درمان و استفاده از فناوری‌های نرم و صنایع خلاق در کنترل مشکلات بهداشتی و اصلاح سبک زندگی با تاکید بر پاندمی کرونا مورد توجه قرار گرفت. توجه به اقتصاد سلامت و تاثیرپذیری آن از کرونا و تولید دارو‌های مؤثر در درمان کرونا پرداخته شد.

گفتنی است که طرح توسعه بازار محصولات دانش‌بنیان با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و زیر نظر مرکز فن بازار ملی ایران انجام می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار