در دعواهای سیاسی فقط به ضعفها اشاره میکنیم و با روان جامعهمان بد برخورد میکنیم
پورمحمدی گفت: امروز جامعه ما با یک شوک عقب ماندگی، ضعف و از دست دادن مواجه است. به همین دلیل نیاز به جبران آن داریم، اما در دعواهای سیاسی فقط به ضعفها اشاره میکنیم و با روان جامعهمان بد برخورد میکنیم و فقط درحال گفتن ضعفها هستیم. درحالیکه خوبیها را نمیگوییم و موجب یاس مردم میشویم و بعد هم به جوانهای ما میگویند پهلوی اول و دوم اینطور نبودند و خوب بودند. در واقع اولیات جامعه بالعکس نشان داده میشود و این فاجعه است برای نسل جوان ما که تاثیر پذیری زیادی دارد.
دبیر کل جامعه روحانیت مبارز، گفت: متاسفانه قاعده گذاری عمل سیاسی ما درست نیست. مثلا میگوییم حزبیگری، ولی درحال حاضر حزب بودجه ندارد. انتخابات خرج دارد و کاندیداهای ماهم پول ندارند اگر داشته باشند که مردم به آنها رای نمیدهند اگر پول بگیرد و بگوید از کجا گرفته مردم شاکی میشوند. چرا این سیستم را داریم؟ چون قاعده گذاری نداریم. برای مثال میشد با قانونی به بنگاههای اقتصادی یا افراد حقوقی اجازه کمک به کاندیداها را بدهیم. من سال ۸۶ درباره این نظام انتخاباتی به رهبری نامه نوشتم و رهبری زیر نامه من نوشتند که حرفهای پورمحمدی جدی است و به مجمع ارجاع دادند. تا رسید به ۸۸ که متوقف کردند و یکی دوسال بعد از آن دوباره به راه افتاد، این فرآیند تا به امروز طول کشیده و ۱۳سال است که ما هنوز نظام قاعدهمندی انتخابات کشور را تکمیل نکردهایم.
بنابراین با این پیش بینی های زودتر از موعد و ناپخته که با هدف هایی ناصحیح و بعضا شیطنت آمیز صورت میگیرد سعی نکنید که برای دیگران تعیین تکلیف کنید که نامزد بشوند یا نشوند و اگر نشوند چه رخ خواهد داد و یا رخ نخواهد داد !؟