کد خبر:۹۲۶۷۰۵
پور امینی در گفتگو با دانشجو:

قطب‌های علمی به دست فراموشی سپرده شده و هیچ محتوایی ندارند

مدیر قطب علمی کاتالیست دانشگاه شهید بهشتی گفت: وزارت علوم هیچ نظارتی برعملکرد قطب‌های علمی ندارد. در حقیقت قطب‌های علمی فراموش شده هستند و همین امر سبب شده است تا قطب‌ها هیچ عملکردی نداشته باشند.

جمعه // قطب‌های علمی به دست فراموشی سپرده شده و هیچ محتوایی ندارند

مصطفی پور امینی مدیر قطب علمی کاتالیست دانشگاه شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، درباره وضعیت قطب‌های علمی کشور و چالش‌های آن‌ها گفت: دو سالی می‌شود که قطب علمی کاتالیست دانشگاه شهید بهشتی فعالیت ندارد. دلیل آن هم به مسائل مختلفی از جمله تعطیلی دانشگاه‌ها و کرونا مربوط می‌شود.


وی ادامه داد: بودجه تاثیر زیادی در فعالیت قطب‌های علمی دارد، اما به صورت صد درصدی نیست، زیرا در اوایل کار ما بدون بودجه نیز جلسات را تشکیل می‌دادیم و کار را پیش میبردیم.

 

پورامینی تصریح کرد: اکنون قطب‌های علمی فعال نیستند، زیرا اصولا قطب علمی وجود ندارد که بخواهد علمی باشد و فعالیت کند و همین امر سبب شده است تا از آن‌ها تنها یک اصطلاح   باقی بماند و هیچ کارکردی نداشته باشند.

 

مدیر قطب علمی کاتالیست دانشگاه شهید بهشتی اظهار کرد قطب‌های علمی تشکیل شده اند تا مرجع علمی باشند. ولی اکنون به دلیل این که تعداد قطب‌ها بسیار بالا است و برخی اعضای قطب‌های علمی خود مرجع نیستند سبب شده است تا مرجعیت خود را از دست بدهد و کنار گذاشته شود.

 

وی اظهار کرد: ادغام و ساماندهی قطب‌های علمی در سال ۹۵ نیز تغییری در روند فعالیت قطب‌های علمی ایجاد نشد بلکه ناهماهنگی‌هایی نیز بین قطب‌های علمی ادغام شده به وجود آمد.


امینی پور بیان کرد: وزارت علوم هیچ نظارتی برعملکرد قطب‌های علمی ندارد و جلسه‌ای را برای آن‌ها تشکیل نمی‌دهد تا از مشکلات ان‌ها باخبر شود. در حقیقت قطب‌های علمی فراموش شده هستند به طوری که در برخی دانشکده‌ها تنها یک اتاق وجود دارد که سردر ان نوشته است قطب علمی، ولی در عمل هیچ محتوایی ندارد. به نظر بنده این موضوع مهم‌ترین دلیلی است که وضعیت قطب‌های علمی را نابسامان کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار