آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۸۹۰۵
گزارش پایگاه خبری نزدیک به محافل امنیتی رژیم صهیونیستی؛

دِبکافایل ادعا کرد: اسرائیل ۱۲ نفتکش ایرانی را طی دو سال گذشته هدف قرار داد

منابع ایرانی و روسی اعلام کردند که زین پس کشتی‌های ایرانی حامل تجهیزات برداشت گندم و نفت به مقصد بنادر سوریه، بعد از خروج از کانال سوئز در دریای مدیترانه اسکورت دریایی خواهند شد.

اسکورت کشتی‌های ایرانی در مدیترانه توسط ارتش روسیه| دبکافایل اسرائیل مدعی شد: اسرائیل طی دو سال گذشته ۱۲ نفتکش ایرانی را هدف قرار داده است

گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو - احمد رضاپور؛  پایگاه خبری دبکافایل اسرائیل، نزدیک به محافل امنیتی رژیم صهیونیستی، در مطلبی نوشت: اخیراً نشست سه جانبه‌ای میان مقامات ایران، روسیه و سوریه با هدف پیدا کردن راهی برای شکستن محاصره سوریه توسط آمریکا و کشورهای اروپایی برگزار شد. این سه کشور ماموریت مشترکی را برای بالا بردن سطح هماهنگی‌های چندجانبه جهت تامین امنیت مسیر صادرات نفت به سوریه آغاز کرده‌اند.

منابع ایرانی و روسی اعلام کردند که زین پس کشتی‌های ایرانی حامل تجهیزات برداشت گندم و نفت به مقصد بنادر سوریه، بعد از خروج از کانال سوئز در دریای مدیترانه اسکورت دریایی خواهند شد. طبق گزارش ماه گذشته منابع آمریکایی، اسرائیل طی دو سال گذشته ۱۲ نفتکش ایرانی را در مسیر حرکت خود در مدیترانه به سمت بنادر سوریه مورد هدف قرار داده است. (این عملیات‌های خرابکاری نظیر مین‌ریزی در مسیر کشتی ساویز صورت می‌پذیرفت) اگرچه ماموریت روس‌ها تنها معطوف به محاصره آمریکا و ناتو است، امّا اسرائیل قطعاً اثر بازدارندگی ماموریت دریایی ارتش روسیه را مدنظر دارد و همین امر باعث جلوگیری از درگیری با کشتی‌های جنگی روس خواهد شد که ماموریت تامین امنیت مسیر کشتی‌های ایرانی به سوریه را برعهده دارند. 

یک منبع روسی اظهار داشت که اسکورت نیروی دریایی روسیه برای چهار نفت‌کش ایرانی اعمال می‌شود که محموله‌های نفت و گازی [خریداری شده توسط دمشق] را به سوریه حمل می‌کنند. این منبع روسی افزود: «صادرات نفت ادامه خواهد داشت. کشتی‌های ایرانی در قالب یک دسته به سوریه اعزام می‌شوند و خاطر جمع خواهند بود که ناوگان مدیترانه‌ای نیروی دریایی روسیه، مسیری امن را برای حرکت به سمت بنادر سوریه فراهم می‌کند.‌ای روند به صورت پایدار حداقل تا پایان سال ۲۰۲۱ ادامه خواهد داشت.»

مشخص نیست که هر چهار نفت‌کش ایرانی در قالب یک دسته واحد وارد مدیترانه می‌شود یا یک مسیر دریایی پیوسته به اجرا درمی‌آورد. در بیانیه طرف روسی همچنین به کشتی‌های حامل مواد غدایی و برخی از کالاهای اساسی نظیر محصولات دارویی اشاره شده است. 

این منبع روسی تاکید کرد که مسکو و تهران این ماموریت دریایی را با توجه به تصاحب میادین نفتی سوریه توسط نیرو‌های آمریکا و انتقال منابع آن به خارج توسط عناصر کردِ شمال سوریه و عراق، راه‌اندازی کردند. «بسام تومه» وزیر نفت سوریه اعلام کرده است که آمریکایی‌ها ۹۲ میلیارد دلار از ثروت نفتی میادین برداشت کرده‌اند.

دبکافایل در پایان به نقل از منابع نظامی خود مدعی شد: تا الان، اسکورت یک نفت‌کش ایرانی به سوریه توسط کشتی‌های جنگی روسیه پس از عبور از کانال سوئز مشاهده شده است. توافق دیگر ایران و سوریه، خط حمل و نقل دریایی میان بندرعباس - لاذقیه است که در ماه جاری راه‌اندازی شد. 


*مطالب دِبکافایل صرفاً جهت آگاهی مخاطبان از ادعاها و نگرش این جریده عبری ترجمه شده است.
برچسب ها:
سیاسی
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار