کد خبر:۹۳۰۷۲۷
در نشست تببین گفتمان دولت جوان حزب‌اللهی؛

قاضی‌زاده هاشمی: دولت آتيه بايد دولت جوان انقلابی باشد

نائب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: دولت آتيه بايد دولت جوان انقلابی باشد تا به تحول عظيم در عرصه مديرت امور كشور برسيم.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست تببین گفتمان دولت جوان حزب اللهی به همت بسیج دانشجویی استان قم با حضور سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، نائب رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

قاضی‌زاده هاشمی در این نشست درباره برنامه‌های انتخاباتی خود گفت: برای رسیدن به آرمان‌های انقلاب باید مسیر را تغییر داد و ما به انقلابی جدید نیاز داریم، انقلاب در عملکرد‌ها، رویه‌ها و رویکرد‌ها تا به تحول عظیم در عرصه مدیریت امور کشور برسیم.

وی با بیان اینکه دولت آتيه بايد دولت جوان انقلابی باشد تا به تحول عظيم در عرصه مديرت امور كشور برسيم، افزود: دولت جمهوری اسلامی، دولت ملت اسلام است و دولت جوان باید حزب اللهی باشد و منظور از جوانی، دین گرایی راستین است و به همین سبب رهبر عظیم الشان انقلاب حضرت آیت الله خامنه‌ای (مدظله العالی)، سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را سرمشقی بی نظیر در این امر برگزیده اند.

نائب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: خصلت مدیر موفق مردم طلبی و خستگی ناپذیری در راه خدمت به مملکت و مردم است و چه بسا جوانی در دولت باشد، اما واپسگرایی‌اش از سنت گرا‌ها بیشتر باشد و با شیوه‌ی مدیریتی ناکارآمدی در جهت نابسامانی امور گام بردارد و اصل جوان بودن در این مطلب نهفته است.

وی ادامه داد: در مورد مسئله سربازی نیز گفتگو‌های مفید به فایده‌ای داشتیم و این موضوع جدیدی نیست و ما با دوستان در ستاد کل برنامه داشتیم و نیاز به همکاری مدون همکاران مان در این زمینه داریم و دولت ما انشاالله این اقدامات را عملی خواهد کرد و به زودی مبادرت در انجام این اصل خواهیم ورزید.


قاضی‌زاده هاشمی خاطرنشان کرد: برای بسامان شدن امور در همه‌ی زمینه‌ها از جمله شرایط اقتصادی پیش رو نیاز به برنامه‌ی کارآمد داریم و افراد کارآزموده با طرح و نقشه کارا را در عرصه‌ی مدیریت دست به کار خواهیم کرد و از آوردن مدیران بی تدبیر به شدت جلوگیری به عمل آورده خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار