به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در نامهای که از سوی معاونت آموزشی وزارت بهداشت به دفتر طب ایرانی و مکمل ارسال شده آمده است اگرچه ممکن است در ظاهر این ادغام به معنای عقبگرد تلقی شود، ولی اگر مشفقانه و بیطرفانه به موضوع نگاه شود و در دانشکدههای پزشکی و داروسازی شأن این طب به خوبی حفظ شود، در میان و بلندمدت به نفع دانش آموختگان و نهایتاً مردم خواهد بود.
در این نامه آمده است: این ادغام میتواند با حفظ تمامی دستاوردهایی باشد که این دانشکدهها تاکنون کسب کرده و حتی مدیریت سلامتکدهها و امکانات فراهم آمده میتواند با کمترین تغییرات در روالهای جاری باقی بماند.
معاونت آموزشی وزارت بهداشت در این نامه یادآور شده است: از آنجایی که ادغام باید با جلب مشارکت حداکثری و در نظر گرفتن تمامی ابعاد موضوع و بدون عجله باشد و تنها در صورتی این اتحاد میتواند منشاء خیر شود که نظرات ذینفعان به خوبی شنیده و با تعامل دو طرفه صورت گرفته باشد.
در ادامه این نامه خطاب به دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت آمده است: خواهشمند است مدیریت کنید تا بدون تعصب و با نگاه روبه جلو برای بهره مندی حداکثری مردم از خدمات موثر طب رایج و طب ایرانی و مکمل، بحثهای کارشناسی در آن دفتر شکل و نتیجه تحلیل به معاونت آموزشی منعکس شود. البته کمیسیون رهیافت همگرائی این معاونت نیز آمادگی همکاری برای تحلیل عمیقتر این راهبرد را دارد.
در این نامه تاکید شده است: نگاه معاونت آموزشی همگرائی حداکثری بین دانش و تجربه غنی گذشته با علوم نوین پزشکی و فراهم آوردن زمینه کشف مستندات ناب و منحصر به فردی است که میتواند از یک طرف به مرجعیت علمی کمک کند و از طرف دیگر زمینه حذف باورهای غیرواقعی و خرافی را فراهم آورد و این مهم محقق نمیشود مگر با فراهم آوردن زمینه گفتمان مثبت بین این دو نگاه به پزشکی و سلامت.